La Finestra Digital és una publicació digital, fundada l’any 2004, que no deixat de créixer evolucionar des d’aleshores amb l’afany d’esdevenir un punt de trobada pels amants del món audiovisual en les seves diferents manifestacions. Sempre posant la mirada en els punts d’interès, els de fora la també els que ens són més propers, aquells on es cou l’actualitat la cultura audiovisual sense perdre els referents històrics, els dels grans noms i els dels més desconeguts. Entenent que l’audiovisual pot ser art, diversió, espectacle i oci, però també és el reflex de la societat, un creador de realitats i un generador d’emocions.

La Finestra Digital neix d’una il·lusió i d’una vocació compartides que ha reunit un grup pluridisciplinar de persones al voltant d’un espai obert a compartir una afició comuna. Un espai que anat canviant i millorant amb apostes clares per la pluralitat, la diversitat, la interactivitat i l’objectiu d’aprendre, compartir i transmetre coneixements relacionats amb el món de la cultura audiovisual.

Equip Editorial

L’equip gestor de La Finestra Digital i encarregat de les tasques de direcció, màrqueting i relacions públiques, disseny web i coordinació, elaboració i edició de continguts, el formem:

www.swiss-replica.xyz rolex replica replica de relojes rolex klockor

viagraphp scripts