El Festival de Cinema de Terror de Molins de Reis, popularment conegut com a TerrorMolins, torna enguany amb la celebració de la seva edició número 40. En aquesta ‘XL Edition’, el Festival tornarà als seus orígens,  oferint una retrospectiva de títols que han passat pel Festival, i, com és habitual, una acurada selecció de grans pel·lícules de la darrera collita del terror.

El passat i el present del gènere, doncs, es donaran cita en una edició híbrida: del 5 al 14 de novembre a diferents espais de Molins i del 28 d’octubre al 21 de novembre a Filmin. A continuació, repassem algunes de les pel·lícules més suggerents que es podran veure aquest any:

Programació presencial

 • The Boy Behind the Door. El duet de realitzadors nord-americans David CharbonierJustin Powell han aconseguit molt bones crítiques amb aquest thriller de segrest infantil que promet grans dosis de tensió i angoixa.
 • The Innocents. La història de quatre nens que posseeixen poders sorprenents i els comencen a fer servir de forma innocent ha encantat a la crítica i al públic dels festivals on s’ha exhibit. La segona pel·lícula com a director del noruec Eskil Vogt (Blind, 2014), ha estat definida com un impactant film de terror, ple de tensió i intensitat; un clàssic instantani.
 • The Innocents Eskil Vogt

 • The Medium. Una de les pel·lícules més terrorífiques de l’any. Amb aquesta aureola arriba a Molins aquest film, produït per Hong-Jin (The Yellow SeaThe Wailing) i escrit i dirigit pel tailandès Banjong Pisanthanakun. Rodada com un fals documental, la història segueix l’evolució d’una noia, al nord de Tailàndia, que comença a tenir uns comportaments molt estranys, i la seva família creu que pot estar posseïda. The Medium promet malsons a dojo a partir d’imatges potents de rituals ancestrals i possessions diabòliques.
 • Undergods. Un dels plats forts d’aquesta edició serà la projecció d’aquesta pel·lícula, una barreja de terror amb cinema fantàstic i ciència-ficció distòpica. El publicista i realitzador madrileny Chino Moya debuta al llargmetratge amb una faula futurista sobre una societat en decadència, amb una espectacular fotografia i bons efectes visuals, i una banda sonora composta pel polonès Wojciech Golczewski que recorda a alguns clàssics dels 80.
 • Undergods Chimo Moya

 • V/H/S/94. A la inauguració de TerrorMolins es projectarà la nova entrega de la franquícia de terror V/H/S. Aquesta pel·lícula d’antologia presenta quatre històries al voltant d’un equip de policia que descobreix una secta sinistra amb una col·lecció de gravacions terrorífiques.
 • Violation. Una de les òperes primes més impactants de l’any. Els canadencs Dusty Mancinelli i Madeleine Sims-Fewer signen el guió i la direcció d’aquesta pel·lícula, una intel·ligent revisió de les històries de violació i venjança, gens complaent amb l’espectador, que compta amb una fotografia i una banda sonora espectaculars i una potent interpretació de Sims-Fewer.
 • Violation

  Programació online

  Pel que fa a la programació online, TerrorMolins renova i amplia la col·laboració amb Filmin, oferint a través de la plataforma un conjunt de més de 50 pel·lícules de terror, entre estrenes internacionals, retrospectives, films inèdits i rareses. Els continguts, disponibles exclusivament a Filmin fins al 21 de novembre, es divideixen en les següents seccions:

 • La secció Videodrome recull títols nous que, després de passar per diversos festivals d’arreu del món, arriben al Festival de Molins per mostrar les diferents mirades i tendències del gènere, com la nord-americana Sound of Violence o la filipina Midnight in a Perfect World.
 • A la secció Remember podrem recuperar títols destacats que han passat pel TerrorMolins durant la darrera dècada, com Tragedy Girls, de Tyler MacIntyre, o Modus Anomali (Joko Anwar, 2012).
 • Modus anomali Joko Anwar

 • La secció Documentals ens portarà els millors docus de terror dels darrers anys, alguns dels quals d’estrena absoluta a Espanya, com Scream Queen! My Nightmare on Elm Street, sobre la popular franquícia de Freddy Krueger.

 • I a Curtmetratges tindrem a l’abast dotzenes d’obres pels qui vulguin deixar-se sorprendre pel format curt.

  Envía una resposta

  La teva adreça de mail no es publicarà

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  Ús de cookies

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

  ACEPTAR
  Aviso de cookies
  X