aaa+ 2017 new fashion cheap replica watches review outlet uk.
enjoy the best price buy swiss fake chopard at low 30 - 40% discount price.
we have all the fake patek philippe.
enjoy the replikas izle brand and low price.

Seguim analitzant la programació de la vuitena edició del Americana Film Fest, el festival de cinema independent nord-americà, amb Freshman Year (rebatejada aquí amb el títol de Shithouse), pel·lícula guanyadora del gran premi del jurat en el passat SXSW Film Festival, i el documental Bienvenidos a Chechenia.

Shithouse

Un estudiant melancòlic i insegur coneix a una festa universitària a una noia directa i decidida (Dylan Gelula). La connexió que estableix amb ella durant una nit el portarà a explorar les seves angoixes i pors. Existeixen moltes comèdies romàntiques ubicades en ambients universitaris; Shithouse, l’òpera prima del cineasta nord-americà Cooper Raiff, no ofereix elements nous però sí conté un apropament emocional fresc i entretingut a les vivències de l’etapa juvenil, a les seves formes de relacionar-se, perdre’s i reconciliar-se amb si mateixos.

Shithouse Cooper Raiff

Raiff, a més d’escriure, dirigir, produir i editar el film, interpreta de manera molt convincent al protagonista de la història, un solitari universitari de primer any que es sent desarrelat i que estranya molt a la seva mare. A través d’ell, veurem la instantaneïtat de les relacions romàntiques a l’actualitat o la necessitat de viure les experiències del present d’una manera plena.

Shithouse (o el seu més encertat títol original: Freshman Year) és una pel·lícula simpàtica i vitalista. Encara que no evita els tòpics de la vida universitària i alguns diàlegs superflus, el seu crescendo narratiu, la naturalitat dels seus personatges i la honestedat del seu discurs doten al film d’un encant propi. Sens dubte, s’haurà de seguir amb atenció els següents treballs de Cooper Raiff.

Shithouse Cooper Raiff

Nota: 7

Bienvenidos a Chechenia

Molts pocs documentals en els darrers anys són tant durs, esgarrifosos i a la vegada necessaris com Bienvenidos a Chechenia (Welcome to Chechnya). La pel·lícula retrata el genocidi que pateixen actualment les persones LGBTQ a Txetxènia: el govern liderat per Ramzán Kadýrov, amb el vistiplau del Kremlin, porta a terme en els darrers anys una campanya destinada a detenir, torturar i executar a aquest col·lectiu. Bienvenidos a Chechenia descriu aquesta duríssima realitat centrant-se en un grup de valents activistes txetxens que auxilien a les víctimes d’aquesta repressió, ajudant-los a fugir del país, i desenvolupa impactants episodis de violència contra elles.

Welcome to Chechnya David France

El documental està dirigit per David France, periodista d’investigació i cineasta, especialitzat en obres de no ficció. Els seus documentals previs són ¿Cómo sobrevivir a una plaga? (2012), entorn als primers anys del sida, i Muerte y vida de Marsha P. Johnson (2017), sobre la precursora activista afroamericana. Amb la seva darrera obra, France aconsegueix una rotunda denúncia de les pràctiques homòfobes de l’estat i de la horrible complicitat de molts ciutadans txetxens, familiars dels perseguits inclosos, al mateix temps que elabora un heroic retrat de la resistència clandestina. Els elements habituals d’aquest tipus de documentals estan presents aquí, com les càmeres ocultes o el testimoni de les víctimes (protegides gràcies a una aconseguida modificació dels seus rostres a traves de tecnologia ‘deepfake’), però el grau d’impacte de les imatges és tal que segurament el film deixarà petjada en tots els espectadors.

Guanyador de multitud de premis en festivals, com el guardó al Millor documental a la secció Panorama de la Berlinale o el Premi del Jurat a Sundance, Bienvenidos a Chechenia visibilitza una opressió que és increïble que es segueixi produint avui dia. Una excel·lent obra per prendre consciència del llarg camí que resta per aconseguir acabar amb qualsevol tipus d’opressió a les persones per la seva inclinació sexual.

Nota: 8,5

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X