aaa+ 2017 new fashion cheap replica watches review outlet uk.
enjoy the best price buy swiss fake chopard at low 30 - 40% discount price.
we have all the fake patek philippe.
enjoy the replikas izle brand and low price.

A l’equador d’aquesta inusualment breu Berlinale – tenim cinc dies per veure la selecció- va arribar la pel·lícula que m’ha robat el cor i potser m’hagi fet perdre el senderi. Després de presentar els seus anteriors llargmetratges a Cannes, la francesa Céline Sciamma ha estrenat la seva cinquena cinta a Berlin, i m’atreveixo a dir que serà una de les pel·lícules de l’any.

Petite Mamam

Després d’incursionar al cinema amb actrius adultes a ‘Retrato de una mujer en llamas‘ (2019), Céline Sciamma torna a terreny conegut: a dirigir menors, en aquest cas nenes per indagar sobre la pèrdua i la necessitat de comprendre en la infància.

Petite maman Céline Sciamma

Sciamma ens fa retornar als nostres 8 anys seguint a Nelly (Joséphine Sanz). La nena acaba de perdre a la seva àvia sense poder acomiadar-la com voldria. De la residència de majors, Nelly i els seus pares van per última vegada a casa de l’àvia per buidar-la. La mare sense poder afrontar la pèrdua deixa a Nelly i la seva parella sols. Mentre Nelly busca comprendre l’abandonament de la seva mare troba la cabana d’infància d’aquesta. Als seus peus, coneix a Marion (Gabrielle Sanz, clarament germana bessona de l’actriu protagonista). Amb ella Nelly s’endinsarà en un món de jocs compartits i de fantasia que servirà a la petita per apropar-se a la seva mare i dir adéu a la seva àvia.

Amb un guió ben construït i la meravellosa cinematografia de la sempre impecable Claire Mathon, Céline ens ofereix un conte de tot just 70 minuts que hauria de ser recompensat i que farà les delícies de el públic. És la meva Ós d’Or.

Forest – I See You Everywhere’

L’hongarès Bence Fliegauf es va donar a conèixer en 2003 quan el seu primer llarg ‘Forest‘ que es va alçar amb el premi a millor primer film d’aquella Berlinale. Amb el seu setè llargmetratge, torna a el certamen alemany que sempre li ha estat molt propici. I ho fa amb una mena de seqüela d’aquell primer títol.

I see you everywhere Bence Fliegauf

Com aquell, és un llargmetratge coral compost per set petites històries al voltant de la necessitat de comprendre a l’altre. Des d’una adolescent que culpa al seu pare de la mort de la seva mare, a un home malalt obsessionat per una possible relació entre el seu fill i la seva jove esposa, passant per un home gran i la seva jove companya intentant concebre. La gelosia, la hipocresia religiosa i el cinisme sobre la medicina alternativa són els eixos de les altres històries.

Són històries i personatges retorçats, foscos, retratats en la seva majoria en interiors amb plans molt curts, asfixiants o llargs, càmera en mà. Històries on res és el que sembla.

What Do We See When We Look at the Sky?’

Com Sciamma, el georgià Alexandre Koberidze obre el seu segon llargmetratge amb nens – aquí escolars a la porta de l’escola. Encara que no són els protagonistes. Com si volgués explicar-nos que durant els 150 minuts ens regalarà un conte, una faula.

What Do We See When We Look at the Sky? Alexandre Koberidze

Els veritables protagonistes són Lisa, una estudiant de farmàcia i Giorgi, un jugador de futbol que es troben una vegada i una altra davant d’aquesta porta. Fins que decideixen tenir una veritable cita l’endemà. Però els elements del carrer – ens diu una veu en off avisen a la jove que li han fet fora el mal d’ull i que ella i el jove s’aixecaran canviats. Físicament i sense poder exercir els seus oficis. La principiant Ani Karseladze i el reconegut Giorgi Bochorishvili donen vida a aquesta parella condemnada a trobar-se sense reconèixer-se. Són a més els que porten el pes d’una cinta que orbita entre les pel·lícules romàntiques franceses, el cinema mut o el documental sobre l’afició als mundials de futbol en una petita comunitat georgiana. Una barreja que no obstant això ens deixa amb un somriure als llavis.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X