Invisibles
5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Julia, Elisa i Amelia són tres amigues que acostumen a caminar juntes per un parc un cop per setmana. En aquests passeigs sorgeixen totes les seves preocupacions, les seves vivències i les seves aspiracions, emmarcades totes elles en una amistat que sembla indestructible.

El despertar del feminisme que per sort ha inundat la societat en els darrers anys ha tingut certa repercussió en el món del cinema. Però certa repercussió que en més d’una ocasió no sobrepassa ni les bones intencions en el seu resultat… “Invisibles” és un bon exemple. Dirigida per Gracia Querejeta i amb tres grans actrius al seu repartiment com Adriana Ozores, Emma Suàrez i Nathalie Poza, es queda a les portes de les seves pretensions.

Invisibles Gracia Querejeta

Malgrat el tema que planteja és molt interessant -la invisibilitat de la dona quan arriba als 50- el plantejament és totalment erroni, el que fa que el resultat sigui una pel·lícula avorrida, una infinitat de seqüències totalment reiteratives i d’escàs valor visual. L’acció desapareix totalment i es substitueix per una consecució de monòlegs de les protagonistes mentre caminen per un parc. I no hi ha més, aquesta és la pel·lícula.

Els personatges no estan mal traçats, però es troben totalment limitats i la seva evolució no té lloc més enllà de les seves pròpies paraules. No els veiem en acció, només assistim a les seves explicacions. Sens dubte una oportunitat perduda quan semblava que hi havia bons ingredients. Els personatges estan limitats pels seus propis diàlegs, expliquen el que han viscut… però no ho viuen! Com es pot privar al públic del que seria una de les millors aportacions de la pel·lícula? Incomprensible… Però així ha estat.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X