Stoned. Fotografies i tresors de la vida dels Rolling Stones
9Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Qui no coneix a les seves satàniques majestats? Una de les bandes de rock més influents de la història. Què explicar d’ells que no sapiguem?

Aquest llibre, escrit per Jo Wood, casada durant més de 30 anys amb el llegendari guitarrista Ron Wood (van estar junts des de 1985 fins a 2011), és diferent a tots els que puguis llegir dels Rolling Stones.

Des de la introducció, on ens narra com comença la seva passió per la fotografia fins a la seva entranyable relació amb Patti Hansen, esposa de Keith Richards.

Ron Wood Jo Wood

Comença el llibre parlant sobre la seva vida, com comença la seva passió per la moda, com es converteix en model. En com va conèixer a ‘Ronnie’ en una festa a casa d’un amic, la forma curiosa en què coneix a Keith Richards en un viatge a París i com després de 6 setmanes de sortir amb Ronnie, es queda embarassada de la seva primera filla Leah. La seva estada de 6 dies i 6 nits en una presó de Jamaica, per culpa d’un malentès amb uns traficants de drogues. La seva vida i la dels seus fills entre concerts, gires i descansos d’aquestes amb els components d’una de les bandes més importants del rock.

Stoned Jo Wood

Històries curioses que mai havien sortit a la llum. Entre escrits ens anem trobant moltíssimes fotos (més de 500 inèdites), anotacions, relats del seu diari personal, dibuixos fets per ella i per Ron Wood, entrades, accessos i acreditacions, llistes de cançons, pues… tots els tresors inèdits que va acumulant en tots els anys que ha estat amb la banda entre bastidors.Editorial: Libros Cúpula
ISBN: 9788448026066
Pàgines: 256
Preu: 27,95 €


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies