aaa+ 2017 new fashion cheap replica watches review outlet uk.
enjoy the best price buy swiss fake chopard at low 30 - 40% discount price.
we have all the fake patek philippe.
enjoy the replikas izle brand and low price.
Reina Roja/Loba negra
8.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Si mireu la llista dels meus venuts tant en paper com en digital us trobareu dos títols que es repeteixen per totes bandes “Reina Roja” i “Loba negra” i el nom d’un autor, Juan Gómez-Jurado. Si us agraden els thrillers i si encara no els heu llegit, ja esteu trigant… Són els dos primers llibres d’una trilogia que es convertirà en bàsica.

Ja coneixia a Juan Gómez-Jurado gràcies a “Cicatriz”, un thriller d’aquells que t’atrapa des de la primera paraula escrita. I llavors van arribar ells. Antonia Scott més rara que un gos verd, però atraient com una mala cosa. Acompanyada per Jon Gutiérrez, en el paper d’un Sancho Panza – i no és que estigui gros- més o menys pacient, segons el moment, amb aquesta excèntrica Quixot que busca paraules peculiars per expressar els seus (complicats) estats d’ànim.

Com diu la sinopsi de “Reina Roja”: Antonia Scott és especial. Molt especial. No és policia ni criminalista. Mai ha empunyat una arma ni portat una placa, i, però, ha resolt desenes de crims. Però fa un temps que Antònia no surt del seu àtic de Lavapiés. Les coses que ha perdut li importen molt més que les que esperen allà fora. Tampoc rep visites. Per això no li agrada gens, gens, quan escolta uns passos desconeguts pujant les escales fins a l’últim pis. Sigui qui sigui, Antonia està segura que ve a buscar-la. I això li agrada encara menys.

No us explicaré res més del que passa o del que no. Només us heu d’apuntar que els noms d’Antonia Scott i Jon Gutiérrez com si fossin uns nous membres de la vostra família més propera. I un cop llegit “Reina Roja”, necessitareu adquirir el segon del que serà una trilogia, “Loba negra”.

Què li trobo d’especial? Potser acabaria abans dient què no m’ha agradat, que han estat molt poques coses, però hi ha dues que destaco per sobre per tot. M’agrada el narrador que ha creat Juan Gómez-Jurado. Aquesta complicitat que aconsegueix no només amb els personatges sinó per la ironia, els referents culturals, el toc d’humor negre, el ritme cinematogràfic que dona a certs moments d’acció i aquestes picades d’ull que van directament al lector (No es que esté gordo) que arrenquen un somriure de complicitat.

El segon aspecte fonamental són els dos protagonistes, la facilitat amb el que els fas teus, t’impliques. Son antiherois que els fa més propers, lluny de perfeccions i, a poc de començar, t’interessa el que fan professionalment però també vols que acabin sent d’aquells vells amics dels que ho saps tot.

Sí, “Reina roja” i “Loba negra” entren dintre d’aquesta categoria tan menyspreada per alguns de best-seller. Capítols curts, cliffhungers que t’enganxen al final, però també és un thriller que tots els amants del gènere no es poden deixar passar per alt només perquè sigui un supervendes. Jo estic esperant, JA, el final de la trilogia.Editorial: Ediciones B
ISBN: 9788466664424/9788466666619
Número de pàgines: 568/560
Preu: 20.90 €


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X