A Tarragona, el passat 21 de Desembre vam estar acompanyant a la Aitana en el concert de tancament de la gira “Play Tour” on interpretava del seu primer àlbum “Spoiler”.

La Aitana Ocaña es una jove que va créixer a Sant Climent de Llobregat i que va inciar-se a l’emblemàtic concurs Operación Triunfo al 2017 seguint els seus pressentiments (tal com reivindica al tema on col·labora amb el grup Morat) i lluitant pel seu gran somni que era endinsar-se al món de la música.

Amb ella, s’ha tornat a repetir un  fenomen semblant al de David Bisbal, Manuel Carrasco, etc… No  va ser la guanyadora d’aquell concurs però si que està triomfant fora d’una manera espectacular.

Aitana Ocaña

Durant el concurs ja va rebre l’afecte i el caliu de la gent. Una vegada sola davant del món va aparèixer l’Abril del 2018 a la palestra amb el tema “Lo Malo”, que junt a l’Ana Guerra (companya de l’Academia) ho van “petar”. Amb aquest tema van aconseguir un Disc D’or Digital, arrasant com a top 1 en llistes de hits de Spotify Espanya, Itunes i van èsser nº 1 de vendes de cançons d’Espanya i fulltracks.

A partir d’aquí tot han estat èxits, traient el seu primer àlbum  “Spoiler” amb el single “Teléfono” i compartint cançons (ja esmentada anteriorment) com “Presiento” amb  el grup Morat i “Me quedo” amb la Lola Indigo. Totes elles cançons molt ben rebudes pels seus fans que cada vegada són més.

Aitana Ocaña

El concert de Tarragona va estar ple d’emoció i bona energia. Les ballarines estaven molt ben sincronitzades i l’Aitana es va entregar per complert al seu públic, interactuant amb ells en tot moment, mostrant-se molt natural i espontània.

Aprofito per comentar que vaig tenir la sort de presenciar el seus assaigs abans del concert i trobades amb alguns dels seus fans i us diré que es la part que més em va agradar, perquè es on vaig trobar-me amb la seva major virtut,  la senzillesa. Darrere tota aquella popularitat i sensacionalisme al que ens tenen acostumats els mitjans de comunicació  vaig veure una nena treballadora, exigent amb sí mateixa i amb la puresa amb que no tots els joves d’avui dia arriben al món de l’espectacle. Estic segura que si manté la seva actitud la seva projecció professional serà imparable.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies