Avui el protagonista de les Sessions Especials Anima’t ha estat “One Piece”, un dels mangas / animes amb més èxit al Japó, on es relata la història d’un capità pirata anomenat Monkey D. Luffy i la seva tripulació, els barret de palla, en la recerca del tresor del famós rei dels pirates Gold D. Roger, el ONE PIECE.

Des dels seus inicis al 1997 el manga de One Piece consta ja de 958 capítols i des de 1999 l’anime amb 905. Per celebrar ara el seu 20è aniversari One Piece estrena el 9 d’agost de 2019 a Japó la pel·lícula “Stampede” (estampida en la traducció a Espanya). I gràcies a la secció “Anima’t – Sessions Especials” del festival de Sitges uns pocs fans de la sèrie l’hem pogut veure en primícia a Espanya.

One Piece Stampede

Tal com es va introduir en els capítols de farciment abans de l’arc de Wano, Stampede, relata un festival pirata creat per i per a pirates. Buena fiesta és el pirata encarregat d’organitzar aquest gran esdeveniment pirata, un nou personatge introduït en aquesta pel·lícula que, com anirem veient a mesura que avança la trama, no només vol organitzar una gran festa pirata. En aquesta festa s’aconsegueix reunir una altra vegada la pitjor Generació Pirata, els Shichibukai (set guerrers de la mar), la Marina, el CP0 i l’Exèrcit Revolucionari … què podria sortir malament amb aquesta barreja explosiva?

Pel que fa a la pel·lícula, Eiichiro Oda i el seu equip s’han tornat a superar, fent una pel·lícula per celebrar el 20 aniversari amb magnificència, ja que “One Piece Stampede” és per als grans fans de la sèrie. Tornen un munt de personatges secundaris molt estimats pels seguidors, com Pandaman. A més de poder gaudir d’escenes que tot fan volia veure i que són realment increïbles, sobretot una escena final en la qual s’haurà d’estar molt atent a un gran detall que emocionará a tots els incondicionals de la saga.

La pel·lícula de “One Piece Stampede” contínua amb una animació de l’estil de la qual es va veure anteriorment a “Dragon Ball Super Broly“. És una qualitat d’imatge genial per als combats, però que en segons quines escenes fa que es vegi una mica estrany el moviment dels personatges o es perdi el detall en les cares en algun moment.

One Piece Stampede

En resum,  “One Piece Stampede” és una pel·lícula que val la pena veure. Més focalitzada en els combats que tots els fans volíem veure i poc centrada en una trama bona com vam veure en l’anterior pel·lícula de “One Piece Gold“. L’enemic final, la seva presentació i evolució, és genial però hi ha una part que al meu entendre hauria obviat ja que el personatge en si ja és brutal per si mateix. Com sempre l’afany de superació i el voler defensar els seus idearis i als seus “nakamas” porten a Luffy a oposar-se en els seus límits i plantar-se davant de Douglas Bullet, extripulante del Rei dels pirates.

Els fans de One Piece que no hagin pogut assistir al festival de Sitges no hauran d’esperar molt per poder veure la pel·lícula en cinemes. Gràcies a Selecta Visión “One Piece Stampede” es projectarà als cinemes, tant en català com en castellà, a partir del 15 de novembre. Ruffy i la seva tripulació desembarcaran als nostres cinemes, però si no podeu esperar teniu una altra oportunitat el 3 de novembre al Saló del Manga on es tornarà a emetre la pel·lícula en VOSE.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies