A 47 metros 2
1Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Al 2017, va tenir certa fortuna a les sales un thriller de supervivència que havia nascut per anar directament a DVD. Dirigida per Johannes Roberts i protagonitzada per Mandy Moore i Claire Holt, “A 47 metros” tenia algunes qualitats que satisferen els fans de les histories de por amb animalons assassins. Ara, el mateix realitzador en presenta la seva seqüela i sembla haver ofegat a l’aigua les poques qualitats de l’anterior film.

A 47 metros 2″ es titula així segurament per intentar arrossegar al cinema al defensors de la seva predecesora, tot i que aquí ni l’acció passa al mar ni les protagonistes es troben atrapades a 47 metres de la superficie.

Les noves victimes dels enormes esquàlids són la Mia (Sophie Nélisse) i la Sasha (Corinne Foxx), dues germanastres que no estan massa unides. El seu pare (John Corbett) es troba treballant a Mèxic en unes coves sota l’aigua on s’ha descobert restes d’una civilització maia. Un dia les noies decideixen anar-hi a bucejar per donar-hi una ullada, acompanyades de les seves amigues Nicole (Sistine Rose Stallone) i Alexa (Brianne Tju). Però la presencia d’uns enormes taurons cecs convertirà la divertida expedició en un horror de lluita per sobreviure.

A 47 metros 2

Quan tens un producte així entre mans, pots optar per facturar un film de sèrie B, Z o el que calgui, sabent que no podràs comptar amb efectes especials d’élit ni grans estrelles al casting, però suplint les mancances amb recursos i imaginació, i cobrint les situacions i els diàlegs amb unes dosis d’humor i ironia.

Però a Johannes Roberts ni això sembla interessar-li. Tira per la borda totes les lletres de l’abecedari i es conforma amb perpetrar un nyap de 89 minuts que ni tans sols convencerà als més adeptes del gènere.

Allà on “A 47 metros” feia gala de cert sentit de la tensió, recursos fílmics per accentuar la claustrofòbia i comptava amb una actriu decent, aquesta seqüela buceja entre absurditats de guió, errors garrafals de muntatge, uns efectes especials de fireta, escenes tan fosques que no es veu res del que passa, línies de diàleg que deuen avergonyir a qui les va escriure i uns taurons de cartró pedra que fan més pena que por.

Un despropòsit que no mereix ni més linies en aquest article ni més temps a la sala de cine. Busqueu altres peixos al mar de la cartellera.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X