Men in Black: International
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

La primera entrega de la saga del homes negres, liderada per un improbable duo còmic format per Will Smith i Tommy Lee Jones que va resultar ser molt efectiu en la gran pantalla, es va estrenar ara fa 12 anys.

Basada lliurement en uns còmics de principi dels 90 (de Lowell Cunningham i Sandy Carruthers) que tenien un to més seriós i sec, aquella pel·lícula apadrinada per Spielberg va ser un gran èxit comercial i crític ja que donava ales (i alhora en feia mofa) a les teories conspiratòries que circulaven pel recentment popularitzat Internet. En menor mesura, les següents dues entregues de la saga cinematogràfica van seguir aquest camí.

No obstant, la més recent, Men in Black: International, xoca amb un obstacle inesperat. Quan una de les persones més poderoses del planeta (D.T.) dona credibilitat a aquests “rumors” des de les seves xarxes socials, el concepte del que parlàvem perd la gràcia. Hàbilment, els guionistes de la pel·lícula (Matt Holloway i Art Marcum) saben distanciar-se de tota aquesta perillosa ideologia i parlar d’un parell de temes molt rellevants actualment i en els que no ens estendrem ja que comportaria revelar informació de la trama de la cinta.

MIB International Chris Hemsworth Tessa Thompson

Com succeeix habitualment a Hollywood, l’elecció de l’actriu i l’actor protagonista neix de la bona química que van tenir en una pel·lícula anterior. Parlem de Tessa Thompson i Chris Hemsworth que van coincidir en pantalla per primera vegada a l’excel·lent Thor: Ragnarok. Aquesta connexió, que pel que hem vist en entrevistes amb ambdós també és present fora la pantalla, és un dels principals al·licients del film. Així, encenen la guspira d’un diàlegs que sovint no estan a l’altura. Acompanyant-los, en forma de criatura digital, hi ha el còmic Kumail Nanjiani que compenetra molt encertadament amb els dos protagonistes.
Emma Thompson està genial, com sempre.

Com indica el títol, en aquesta entrega s’ha decidit ampliar la mira i viatjar a altres països (Marroc, Itàlia, Gran Bretanya) per veure com funciona la organització dels homes de negre allí. Com també passava amb la recent superproducció Aquaman, aquest enfocament global dóna més èpica a l’aventura dels protagonistes i alhora motiva a la gent de tot el planeta a anar al cine a veure-la.

MIB International Emma Thompson

Pel que fa la direcció de F. Gary Gray, un veritable artesà del cinema (dels poc que queden) que va debutar amb la generacional comèdia Friday i posteriorment va realitzar grans pel·lícules d’acció com Hasta el final i Negociador, dóna entitat a les part de la història més tòpiques i típiques.

A tall de resum, una pel·lícula divertida i ben rodada amb un repartiment atractiu i carismàtic. La recepció crítica de Men in Black: International està sent molt dura, però si esteu buscant un entreteniment d’un parell d’horetes que us serveixi com a excusa per refugiar-vos de la calor en una cadena de cinemes on tenen l’aire condicionat al màxim, no en feu cas. Ni és mediocre, ni és l’esglaó final de la baixada als inferns de Hollywood com profetitzen alguns. En la nostra opinió, l’esperit de la original es manté intacte.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies