Todas las noches de un día
10Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Al Teatre Goya, intensitat narrativa i excel·lència interpretativa dins un thriller poètic

Sota l’aixopluc d’un hivernacle, Samuel, el jardiner cuida i repassa els racons d’un lloc ja oblidat. La desaparició de la Sílvia, però, el conduirà cap a un relat que ens atraparà des del primer instant.

La intensitat narrativa del text espurneja amb comptagotes durant el decurs de l’obra. La interacció de Samuel amb l’aparició de Sílvia, a voltes real a voltes fantasmagòrica, ens apropa a un món ple de sentit, on passat, present i compromís faran equilibris per a no desmuntar-se. La terra, la humitat, les plantes, les paraules… es trobaran en un espai que protegeix els protagonistes, els alimenta i, alhora, els dona sentit. Sota una direcció impecable, Luis Luque, engrandeix el text d’Alberto Conejero. Les pauses i els matisos de les contundents interpretacions d’Ana Torrent i de Carmelo Gómez generen una atmosfera a mig camí entre la poesia i el thriller. Tot plegat, abrigat per la composició musical de Luis Miguel Cobos, ens transporta a la ment angoixada de Samuel.

Todas las noches de un día Teatre Goya

Davant uns policies el·líptics, les seves explicacions sinceres i no sabem si condicionades per un amor no correspost el col·loquen com a principal sospitós d’una desaparició indesitjada. Samuel, però, fidel al seu record busca en la cura a les plantes retrobar-se amb Sílvia. Allí la sent, la troba, la percep. I és en aquesta interacció il·lusòria i real, perceptible i imaginària, que el text desconstrueix els fets amb una intel·ligència que mimetitza els espectadors amb l’univers de Samuel.

En definitiva, a Todas las noches en un día ens trobem davant d’un thriller poètic on cada detall suma, on cada esglaó de la creació artística multiplica la qualitat d’una peça que se sustenta en un text brillant. Així doncs, els girs que prenen els esdeveniments ens agiten i acompanyen cap a un final tant inesperat com sostenible. Samuel construeix la història d’un home senzill ple d’humanitat i ens mostra una Sílvia amb un passat i un dolor que només la poètica podrà entendre. Un gran actor, una brillant actriu, un text majestuós i una direcció impecable. Què més podem demanar?On: Teatre Goya
Dates: Fins el 8 de Juny
Autor: Alberto Conejero
Direcció: Luis Luque
Productor: Jesús Cimarro
Intèrprets: Carmelo Gómez i Ana Torrent
Vestuari: Almudena Rodríguez


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies