Los hermanos Sisters
8.5Valoració
Puntuació dels lectors: (2 Vots)
7.7

Basada en la novel·la de Patrick DeWitt, adaptada per Jacques Audiard i el seu guionista habitual Thomas Bidegain, “Los hermanos Sisters” explica el viatge d’Oregon a California en plena febre de l’or de dos germans, uns pistolers a sou sense escrúpols, en un western diferent, intel·ligent i amb unes grans interpretacions.

Charlie i Eli Sisters viuen en un món salvatge i hostil. Tenen les mans tacades de sang: la sang tant de criminals com de persones innocents. No tenen escrúpols a l’hora de matar. És el seu treball. Charlie, el germà petit, va néixer per matar. Eli, però, somia amb portar una vida normal. Tots dos són contractats pel Comodoro per trobar i matar un home. D’Oregon a Califòrnia arranca una caça despietada, un viatge iniciàtic que posarà a prova el demencial vincle entre els dos germans. Un camí que els descobrirà la seva naturalesa humana?

The Sisters Brothers

Fraternitat i camaraderia en un western diferent que agradarà als que, habitualment, no els apassiona aquest gènere. I és que no només hi ha trets i morts, també converses interessants i plenes d’humor negre. No podia ser de cap altre manera, per alguna cosa la proposta arriba de les mans de Jacques Audiard (“Un prophète”) al que associem més en el cinema social que fent pel·lis de l’oest. Els seus protagonistes: Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Jake Gyllenhaal i Riz Ahmed estan esplèndids …sols, en parella de dos o quan finalment els trobem en grup, desplegant complicitats i atrapant a l’espectador. Eli ( John C. Reilly), el germà gran que se sent responsable del que ha fet i del que no;  Charlie (Joaquin Phoenix), el germà petit esbojarrat i perillós i Jake Gyllenhaal i Riz Ahmed, els dos idealistes que malgrat la violència al seu voltant encara creuen en un món millor.

“Los hermanos Sisters” és una magnifica pel·lícula de personatges, una mena de road-movie a cavall on els protagonistes acaben d’expiar els seus desitjos, pors i retrets per trobar, finalment, el camí del que més desitgen.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X