Asher
6Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Hi ha molts assassins a sou cansats de la seva vida de crim, últimament. Mireu sinó l’esplèndida “Barry”, d’un que decideix deixar la monotonia de l’assassinat per diners seduït pel teatre i, clar, per l’amor a una actriu. Ron Perlman se suma a la moda i ho fa produint i interpretant aquest “Asher”, sense les màscares i el maquillatge al que ens té acostumats.

 L’actor nord-americà, que per cert és més baixet del que hem pensava, va passar per Sitges per rebre el Premi Màquina del Temps a l’Auditori Meliá, just abans de la projecció de la cinta d’acció, “Asher”, de la que n’és protagonista.

Asher és un antic membre del Mossad que s’ha convertit en assassí a sou, vivint de manera austera en un Brookyn en perpètua transformació. Arribant al final de la seva carrera i potser de la seva vida, Asher trenca una promesa que va fer de jove quan coneix Sophie en una feineta que es torça. Per convertir-se en l’home que desitja ser, no li quedarà cap més remei que matar l’home que va ser.

Asher

Ron Perlman produeix i protagonitza aquest thriller signat per Michael Caton-Jones, també en la direcció de “Rob Roy” (95), “Chacal” (97) i “Instinto básico 2” (05).

“Asher” és un thriller molt tradicional, ben realitzat, amb bones interpretacions (el mateix Perlman, Famke Janssen, Jacqueline Bisset, Richard Dreyfuss, Peter Facinelli i Marta Milans) i un toc d’humor negre. És d’aquelles pel·lícules que van fent i que es deixen veure sense sobresalts, però també amb la sensació que no veus res de nou i que podria estar millor. Podria tenir més ritme, sobretot quan insisteix en repetir alguns detalls més d’una i dues vegades, però el cert és que surts del cinema amb la sensació d’estona agradable sobretot perquè Perlman i el seu Asher cau bé.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X