Nación salvaje
7.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Sam Levinson ens porta un thriller feminista que ja es va poder veure a la passada edició del Festival de Sitges. Ambientat al poble de Salem ens porta tot un catàleg de ràbia femenina no absenta d’un cert postureo. Noies carregueu les armes…

Salem ja no és aquells poble dels judicis per bruixeria. De fet, el Salem dels smartphones és molt, molt pitjor. El hacking i la publicació de bona part de la informació íntima dels ciutadans farà que la gent de Salem perdi els papers, desencadenant una onada de violència que acaba arrossegant quatre noies, acusades d’estar darrere d’aquest furt internàutic i perseguides com si fossin bruixes del nostre temps.

Assassination Nation

Sam Levinson, actor, guionista i director, va debutar amb “Another Happy Day” i va signar el guió de “The Wizard of Lies”. La seva nova pel·lícula “Nación salvaje” es va poder veure al passat festival de Sitges en aquelles sessions on cada gota de sang es gaudeix i es magnifica, demostrant que era una proposta ideal per a aquesta mostra: gamberra, provocadora, excessiva, petarda, s’agrada a ella mateixa, amb al·legat feminista com correspon als nous temps, una sonora bufetada a la hipocresia de la societat i una frase final que resumeix la raó de molts “postureos” a les xarxes socials.

Comença com un “Gossip girl” multipantalla amb música atronadora que fa una mica enrera, però acaba com un “The purge” on les noies tenen molt a dir. I entre mig d’una violència exagerada, s’hi van llençant missatges contra la doble moralitat, aquesta societat que fa veure que és una cosa, però a la intimitat en fa la contrària, i sobretot, contra l’heteropatriarcat que demana a les dones uns paràmetres però, per una cosa o una altra, sempre les acaba jutjant. Perquè la caça de bruixes, de fet, encara no ha acabat.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies