Escape Room
7Valoració
Puntuació dels lectors: (2 Vots)
7.0

Els escape room s’han convertit en l’entreteniment de moda. Un espai tancat, una hora per sortir-ne i uns quants enigmes i probes d’habilitat per aconseguir-ho. Una opció divertida que també és capaç de treure el millor i el pitjor dels participants, des de l’enginy i el treball en equip, a la malsana competitivitat o els retrets. En tot això s’inspiren Joel Joan i Hèctor Claramunt per l’obra “Escape Room” que acaben d’estrenar al Teatre Goya.

Dos amics (Joel Joan i Oriol Vila) queden un dia amb les seves respectives parelles (Àgata Roca i Paula Vives) per fer un escape room al barri d’Hostafrancs de Barcelona. La porta del local té un aspecte estrany, ningú respon al timbre i mentre esperen comenten que recentment s’ha trobat a la zona un home esquarterat i podria haver-hi un assassí en sèrie. Quan per fi la porta s’obre, es disposen a passar una bona estona jugant, però a la vegada que els conflictes entre ells es van accentuant, el joc de pistes i candaus es va tornant cada vegada més extrany.

Escape Room Joel Joan Teatre Goya

Joel Joan i Hèctor Claramunt, creadors de la sèrie “El crac“, tornen a formar tandem una vegada més per composar un text que sap jugar amb els tempos i els petits girs per anar combinant humor i suspens. I el resultat és una obra divertida, dinàmica, fresca i amb intriga que mescla de forma molt amena des de conflictes personals fins a múltiples referències a temes d’actualitat i la situació política a Catalunya.

Una escenografia que resultarà molt reconeixible a qualsevol que hagi fet uns quants escape room, ens transporta de manera còmplice a l’escenari de moda el ja recurs clàssic de recloure uns pocs personatges en un espai petit per deixar que esclatin tota mena de conflictes. I el detonant són els diàlegs, els diferents caràcters personals i la confrontació de maneres d’enfrontar-se als enigmes, als que els quatre protagonistes es presten amb la mateixa frescor i agilitat que el text els proposa.

Una manera original i divertida de posar sobre l’escenari temes d’actualitat tractats amb esperit tant irònic com proper, que de ben segur es convertirà en un dels èxits teatrals de la temporada.Teatre: Teatre Goya
Dates: 3 Febrer, 2019
Direcció i text: Joel Joan i Hèctor Claramunt
Intèrprets: Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila, Paula Vives
Escenografia: Joan Sabaté
Comprar entrades


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies