"Montage 3" de Jun Watanabe
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

El seinen és el més cinematogràfic dels tipus de manga japonès. El més semblant al cinema groc italià dels anys 70, molt de suspens, emocions fortes i un intens realisme dramàtic. Ara en tenim una nova mostra de la mà de Planeta Còmic: Montage 3.

La serie Montage, publicada originalment entre 2010 i 2015 i ara recuperada aquí per Planeta Còmic, parteix d’un intrigant fet real ocorregut a Japó el 1968: el robatori de 300 milions de yens. S’iniciava amb l’encontre entre Yamato Narumi i la seva cosina Miku amb un detectiu malferit que li revelava que el seu pare havia estat l’autor del major atracament de la historia de Japó. La inmensa suma de diners que queia a les mans de Yamato era perseguida per diverses parts interessades, incloses la mafia i la policia.

Aquest tercer volum de la serie Montage pren aire després de les trepidants entregues anteriors per prendre’s el seu temps en dibuixar els caracters dels personatges secundaris que van coreografiant un crescendo en la violència de la historia.

El que va començar essent un comentari sobre la participació del seu pare en un famós i important robatori, acaba en una búsqueda de la veritat per part dels joves protagonistes, fugint cap endavant de la persecució de les bandes mafioses que reclamen la part del botí que els pertoca. I també de la corrupció policial i política que habitualment es denuncia en tot seinen japonès que es preui.

Montage Jun Watanabe

Jun Watanabe construeix un dibuis definit i dinàmic, amb unes línies d’acció que van ampliant la intriga, el suspens i la violència fins el clímax. L’experiència en el gènere mafiós japonès amb el seu best seller Yakuza Kaemos Take 2, que porta més de vint milions de còpies venudes a tot el món, fa que la historia es vagi destripant pàgina a pàgina fins l’esclat final de l’argument.

Dividit en capítols, dins de cada entrega hi ha una justa ració de suspens, intriga i violencia. Un avenç imparable cap a un desenllaç violent de la trama i al principi del següent capítol.

Amb aquest tipus de fil narratiu, no és d’extranyar que ja se n’hagi produit una serie al Japó i s’apropi la seva adaptació al cinema.

Per aquests motius esperem la propera entrega amb molta curiositat.Autor: Jun Watanabe
Editorial: Planeta Cómic
Temàtica: Còmic i manga | Còmic adults | Seinen lectura oriental
Colecció: Manga Seinen | Serie Montage
Número de pàgines: 384


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X