La noche de Halloween
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

“La noche de Halloween” de 1978 presentava en societat un dels assassins en sèrie més famosos del cinema, Michael Myers. De retruc també va fer famosa la seva “final girl” interpretada per Jamie Lee Curtis. Quaranta anys després una nova “La noche de Halloween” mescla de continuació i homenatge ens porta el retrobament d’assassí i víctima, però aquest cop ella no el rebrà només amb crits.

Han passat quaranta anys des que Laurie Strode es va salvar per un pèl de Michael Myers i ara ella només fantasieja que el psicòpata emmascarat s’escapi del centre de detenció per poder matar-lo d’una vegada. Per desgràcia per a la bona de la Laurie, la seva fantasia es torna realitat i, ara, Michael corre lliure.

Any 2018, Michael torna a escapar-se. I de nou acaba a la ciutat de Haddonfield, assassinant, entre nens disfressats a la recerca de caramels, uns quan joves a cop de ganivet.  Però malgrat la seva inexpressiva màscara i l’absència de paraules, sabem que cerca la seva nèmesi, Laurie Strode. Llavors era una jove cangur que va sobreviure (i va cridar molt). Ara és una àvia de cabells blancs, incompresa per la seva família però que té clar que, tard o d’hora, es retrobarà amb Myers i estarà preparada per afrontar-lo. Myers i Strode són protagonistes del reboot de la saga que ha realitzat David Gordon Green, “La noche de Halloween”, que té com a productors executius l’actriu Jamie Lee Curtis i el mestre del terror John Carpenter.

Halloween (La noche de Halloween)

A aquesta nova pel·lícula protagonitzada per l’home de la màscara, Michael Myers, li costa molt, massa, d’arrencar. Se li nota el respecte de la seva predecessora, el seu desig de ser homenatge i no decebre als fans que l’aniran de veure. El resultat és que  queda lastrada i no s’acaba de deixar anar. Té alguna mort memorable, tímida, prou sagnant i aplaudida pels fans però el que tothom espera, que és l’enfrontament entre Laurie i Myers triga d’arribar i queda curt.

El millor de tot, sens dubte, és l’empoderament del personatge de Jamie Lee Curtis i les seves descendents (filla (Judy Greer) i néta (Andi Matichak)). Està molt bé, donat que les dones són les víctimes majoritàries d’aquests psicòpates que, de tant en tant, alguna els acabi fotent un cop de peu al cul ben donat i la nostra Jamie ho fa, i ben donada. Porta tota una vida preparant-se al millor estil d’una altra mare coratge, Sara Connor, Amb tot el retorn de Michael Myers podria haver estat molt més memorable.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X