David Martí, autor de “Les bruixes d’Arnes” guanya el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb una novel·la d’aventures sobre un pirata de Sitges, “El pirata de cala Morisca“, publicada per Columna. Un clar homenatge als mestres del gènere, Salgari o Patrick O’Brien.

És l’any 1779. A l’Amat Vidal, un jove pescador de Sitges enamorat del mar, li canvia la vida el descobriment d’un gran secret familiar i l’entrega a traïció de la seva estimada Vinyet a Lord Templeton, un noble anglès, per saldar un gran deute familiar. Empès per la fortuna i el destí, acabarà enrolat en un vaixell pirata, on viurà aventures extraordinàries més enllà de l’oceà Atlàntic i descobrirà l’autèntic valor de l’amistat, el coratge, la fortuna i l’amor verdader que el va marcar per sempre en un bell indret de la seva infància: cala Morisca.

El pirata de la cala Morisca de David Martñi

David Martí (Barcelona, 1970) és autor de les novel·les “Les bruixes d’Arnes” i “La metgessa de Barcelona”. Abans de dedicar-se a l’escriptura va treballar de professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb les tecnologies. Un bon dia, però, va decidir deixar-ho tot i canviar de vida. A “La revolución interior” i “El guerrer adormit” va explicar aquest procés.

Al premi, que en edicions anteriors han guanyat Tània Juste, Jaume Clotet i Xulio Ricardo Trigo, s’hi havien presentat 26 originals. El jurat que va decidir el premi estava format per Glòria Gasch, Tin Luján, Vicent Sanchis, Jaume Sobrequés i Maria Carme Roca.

 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies