Mirta en espera
9Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

A la Sala Fénix de Barcelona, el talent musical i interpretatiu d’Ángela Palacios ens col·loca davant d’un banc ple d’humor i de mirades idíl·liques per a despertar d’un somni de pel·lícula.

Quan els somnis es converteixen en realitat, descobrim com Mirta espera un ideal que la recompensi amb amor i reconeixement. Asseguda a un banc, mentre espera un representant que vol crear una empresa de nous talents,  comparteix anhels i confidències amb un públic espectador. L’amor i el desamor juguen a fet i amagar amb la sort i la dissort tot cercant la fórmula màgica que la faci feliç.

Escrita, dirigida i interpretada per Ángela Palacios, Mirta en espera descobreix un monòleg que se serveix de l’humor, les cançons, les sèries i les pel·lícules per a mostrar-nos un discurs tan amable com desesperat sobre l’èxit. En aquest cas, la recerca d’un succés professional esdevé un camí per copsar com el triomf personal, sovint, se centra en el fet d’aconseguir parella. Amb complicitat, anem coneixent la vida de Mirta, els seus afanys, els seus entrebancs… i potser, també, els nostres.

Mirta en espera Ángela Palacios

Ángela Palacios excel·leix per la manera de transmetre el missatge. Essent capaç de convertir-se en altres personatges, d’impostar altres veus i de cantar amb un talent captivador, demostra un gran nivell vocal i interpretatiu.

L’espectacle esdevé una sàtira del món artístic i, a la vegada, un divertiment loquaç sobre l’amor. I és en aquesta capacitat de veure com actuem davant l’aparellament que quedem retratats, despullats davant un món d’aparences i caduques construccions. La idealització crea una capa impermeable que dificulta sotjar-nos des d’un jo més autèntic i original.

Mirta grata i grata, com un joc aparentment innocent, com aquell que mostra les seves virtuts amb l’esguard tement el rebuig. I així anem vivint, esperant que passi una oportunitat que ens canviï la vida. Tot i que, en el fons, el que de veritat desitgem, sigui ser reconeguts pels altres.Teatre: Sala Fenix
Dates: Fins el 28 d'octubre
Escrita, dirigida i interpretada per: Ángela Palacios
Ajudant Direcció: Jose Antonio Puchades i Carlos Martín-Peñasco
Fotografía: Carlos Montilla
Vídeo i disseny gràfic: Rubén Rocha
Disseny de Llum: Ana Ugarte
Disseny de maquillatge i perruqueria: Sergio Esche
Comprar entrades


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies