“Joc de trons” ha recuperat la seva corona emportant-se 9 premis Emmys, i ja en suma un total de 47. Mrs Maisel, que tornarà ben aviat amb la segona temporada, regna en la comèdia. “El asesinato de Gianni Versace” s’ha endut el premi a la millor minisèrie, però ni Antonio Banderas ni Penélope Cruz han aconseguit cap estatueta. En la guerra de plataformes HBO i Netflix empaten i recullen 23 guardons cadascuna.

Mentre els fans esperen l’última temporada, “Joc de trons” continua emportant-se premis. En la gala celebrada aquesta nit a Los Angeles, la sèrie basada en els llibres de George R. R. Martin s’ha endut a casa el guardó a la millor sèrie dramàtica i ha obtingut un total de 9 premis que se sumen als que ja tenia de temporades anteriors fent un total de 47 estatuetes. L’esplèndida producció d’Amazon “The marvelous Mrs. Maisel” ha recollit els principals reconeixements en la categoria de comèdia.

Mentre “Joc de trons” fa més gran la seva llegenda en la història de la televisió nord-americana amb el premi principal de la nit, el de millor sèrie dramàtica, la resta de guardons en categoria dramàtica han quedat molt repartits. La fabulosa i ja finalitzada “The Americans”, eternament maltractada pels premis televisius –de divuit nominacions als Emmy només ha guanyat dos premis menors– s’ha acomiadat amb un premi al millor guió dramàtic, precisament pel capítol final i, sobretot, amb el merescut reconeixement a Matthew Rhys com a millor protagonista de drama. No va tenir premi la seva parella en la pantalla i a la vida real, Keri Russell, que va perdre en la categoria de millor actriu protagonista de drama contra Claire Foy pel seu paper d’Elisabet II a “The Crown”.

Thandie Newton per “Westworld” i Peter Dinklage per “Joc de trons” s’han endut els premis en la categoria d’actriu i actor de repartiment de drama. La gran derrotada de la nit ha estat “El cuento de la criada” que no s’ha endut cap premi malgrat les 6 nominacions.

En la categoria de comèdia, en canvi, “The marvelous Mrs. Maisel“, que tornarà abans d’acabar l’any amb una segona temporada, ha acaparat tots els premis principals, entre els quals el de millor actriu per a Reichel Brosnahan. Bill Hader ha obtingut el premi a millor actor per la sèrie “Barry“.

Ni Antonio Banderas ni Penélope Cruz han recollit cap premi per les seves nominacions, però la minisèrie on treballava l’actriu espanyola, “El asesinato de Gianni Versace”, ha estat la més guardonada de la gala en la seva categoria emportant-se el guardó Millor actor protagonista en una minisèrie o pel·lícula per a televisió per a Darren Criss i el premi a millor minisèrie.
Penélope Cruz s’ha quedat sense estatueta a millor actriu de minisèrie enfront a Regina King per “Seven seconds”. Tota una veterana de premis ja que és el quart any consecutiu que s’emporta a casa una estatueta.

La llista completa de premis la podeu trobar aquí.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X