El Tràmit
6Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

El teatre Borràs arrenca temporada amb l’estrena de “El Tràmit”, un imprevisible joc d’actuació protagonitzat per la ciència ficció amb David Bagés, Àlex Casanovas i Mònica Glaenzel sobre l’escenari. Un espectacle que distreu i genera sospites després d’una cursa de gags i bon humor.

A “El Tràmit”, un presumpte Alien serà investigat exhaustivament per tres científics als que s’ha demanat ajuda des d’una “Unitat d’Intel.ligència d’Espanya”. Aquests seran els encarregats de discernir l’autenticitat o falsedat del pressumpte home vingut d’un altre planeta.

La comèdia gira entorn d’aquest extraterrestre-bufó amb tocs de genialitat sobre les taules que colonitza per complet el cos i la veu de David Bagés. Cada actor del repartiment té el seu moment particularment brillant, encara que no es recolzi de manera visible en el text de Fernando Trías de Bes.

El Tràmit Teatre Borràs

El tràmit” és un text ric en embolics a la trama amb tocs de pedanteria intel.lectual. La realització on Martí Torras Mayneris manté vive l’atenció de l’espectador, resulta convencional i poc original a nivell d’accions, quelcom que demandaria aquesta obra. Sense un codi clar, es passa de la comèdia humana fins a la comèdia romàntica, tot plegat banyat pel suspens i la sàtira. El repartiment, de sobra conegut, juga al teatre més canalla, sense màscara ni excessiu ajustament corporal, lo què desplega un show de caràcter a vegades més televisiu que teatral.

L’estrena va transcorrer sense complicacions, amb un públic atent que va riure a estones y contemplà en altres moments. Potser quelcom remarcable fos la posada en marxa de l’espectacle: entrant una mica a contrapeu i fent-nos dubtar del ritme. S’abusa de l’espai sonor en ocasions, encara que en altres moments s’aconsegueix un just efecte futurista que els actors aprofiten. En la banda negativa queda que les pantalles de so van projectar un incòmode xiulet durant tota la funció, coses de l’ofici. Per contra, per la meva sorpresa, el soroll de crispetes no va ser molest (sí, al teatres ja es poden comprar refrescos i crispetes).

Sens dubte les expectatives sobre aquesta mordaç i esbojarrada comèdia s’aniran resolent quan les seves funcions facin el seu rodatge.Teatre: Teatre Borrás
Dates: Fins al 4 d´Octubre
Direcció: Martí Torras Mayneris
Intèrprets: David Bagés, Àlex Casanovas, Mònica Glaenzel, Xavier Serrano, Manel Sans, Susanna Garachana
Durada: 90 minuts
Compra d'entrades


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X