Papá y mamá
6Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

I si un bon dia els pares d’un barri residencial es convertissin en parricides incontrolats assedegats de sang dels seus fills com a zombies afamats? Aquest és el punt de partida de “Mamá y papá”, la primera pel·lícula en solitari de Brian Taylor. Al seu servei com a pares desbocats contra els seus fills, Nicolas Cage i Selma Blair en una sèrie B amb sang i humor negre.

En aquesta cinta d’horror tenyida d’humor negre, una misteriosa epidèmia en forma de bogeria massiva provoca que els pares ataquin violentament els seus fills. Carly (Anne Winters) i Joshua (Zackary Arthur) intentaran sobreviure durant aquesta infausta jornada, amenaçats per uns progenitors que posseeixen els trets de Nicolas Cage i Selma Blair.

“Mamá i papá” ja es va poder veure a la passada edició del Festival de Sitges,on hi ha l’ambient ideal per gaudir-la. Un treball que vist a casa sol, podria passar sense pena ni glòria (bé, algun somriure i alguna expressió de sorpresa segur que cau), però en comunió amb la resta de frikis d’aquest Festival es converteix en una experiència religiosa que es magnifica amb riallades, comentaris en veu alta i aplaudiments en els moments més hilarants/sagnants.

Mamá y papá

Genial com un histriònic Nicolas Cage es burla d’ell mateix al costat de Selma Blair, també desaforada de manera més continguda però genial, en aquesta gamberrada políticament incorrecta on s’exploren les frustracions de la paternitat que, de vegades, donen ganes de fer bogeries… I aquí les teniu, a “Mamá i papá”. És una pel·lícula excessiva, sobreactuada, gamberra, gens elegant,amb un toc de sèrie B, violenta i sagnant que dinamita el “happy flower” familiar per llençar els pares contra els fills, que sí, que són un encant però, tots ho sabem, de vegades els mataries. I aquí és literal…

Potser el pitjor de la pel·lícula és un desenllaç que no ho és, que ho deixa tot penjat com si el director Brian Taylor no sabés com fer el tancament final i pensés: “ja us ho fareu. Aquí ho deixo”.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X