Revenge
6Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Tres homes casats rics que es reuneixen anualment per anar de cacera. Una noia que es converteix en objecte de desig. L’òpera prima de la directora Coralie Fargeat és una sanguinària i joiosa història de venjança on els caçadors es converteixen en caçats.

L’arribada d’un home amb la seva amant, tota una Barbie de cos perfecte (Matilda Lutz), a una casa en un lloc inhòspit és el punt de partida del debut rere la càmera de Coralie Fargeat amb “Revenge”. Dos homes més s’afegeixen després, llestos per anar de caça, però la presencia de la temptadora noia acaba amb tragèdia.

I de sobte, renaixent de les cendres, la noia es torna en una mena de Rambo i surt a la cacera d’aquells tres homes que l’han utilitzat i han volgut acabar amb ella.

Revenge

Una pel·lícula amb una banda sonora un pèl matxacona que, de vegades, es pren massa seriosament a ella mateixa i que, pel contrari, té més gràcia quan es posa gore o petarda (sobretot tenint en compte que es va poder veure a Sitges amb tot el rebombori que suposen aquesta mena de pel·lícules en l’ambient d’aquest festival). Sí que se li agraeix que transformi a la nena mona que només rep, en algú que acaba fotent-li’s un sobirà cop de peu al cul molt ben donat a tres homes de cromanyó cerebralment poc desenvolupats.

En alguna cosa s’havia de notar que, rere la càmera, havia una dona, Coralie Fargeat. Gràcies a aquesta òpera prima, Fargeat es va alçar amb el Premi a la Millor Direcció en la darrera edició del Festival de Sitges. A més, la pel·lícula va conquerir també el Premi Citizen Kane a la Millor Direcció Novell. No està malament per aquesta sanguinària història de violació i venjança.

 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X