The Trumps
5.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Arriba al Teatre Aquitània The Trumps, el major mèrit de la qual és la sincronia que té amb la Cimera Internacional a Singapur i tots els esdeveniments recents d’abast mundial que això comporta.

Entre acudits simples i caricatures, The Trumps presenta la reunió entre Donald Trump (Sergi Cervera) i Kim Jong-un (Mingo Ràfols) a la Casa Blanca. Cap dels líders mundials està capacitat per dialogar i fer relacions diplomàtiques, atès que, com es repeteix una i altra vegada, els dos personatges pequen d’excessiu egocentrisme, desinterès i dèficit atencional. És per això, que Melània Trump (Mònica Macfer) i el majordom de la casa de govern (Joan Olivé) han d’interferir amb disfresses i artefactes per així evitar una amenaçant guerra nuclear.

L’obra compleix el seu objectiu de ser una farsa lleugera i de riure fàcil, on la gran gràcia recau en la imitació de les figures polítiques més comentades de l’últim temps – de fet, les gestualitats de Donald Trump estan molt ben assolides. Les bufonesques piruetes de Melània i el Majordom, a l’estil d’una comèdia d’errors, són àgils però reiteratives, i cansen ràpidament. Per sort, el muntatge compta amb algunes intervencions amb el públic, el que aconsegueix fer a alguns espectadors participants actius i entusiastes.

The Trumps Teatre Aquitània

D’altra banda, la música deixa molt a desitjar – tant a nivell d’interpretació com de composició. En general, d’una comèdia musical s’espera que les cançons siguin embafadores però d’un ritme enganxós; lamentablement aquí no és el cas. Els temes musicals semblen ser iguals i no deixen cap melodia memorable.

Ara bé, al llarg de l’obra hi ha sàtires episòdiques: Merkel, Putin, Macron, entre d’altres. Considerant aquestes aparicions, val la pena destacar l’actuació de David Guapo com l’ex president Rajoy: la imitació és impecable i és, definitivament, un dels moments més divertits de la jornada.

Un muntatge que compleix la seva funció: és una obra lleugera, un acudit fàcil i un gran distractor de cap de setmana. No obstant això, em sembla que dir-ne comèdia musical és excessiu.Teatre: Aquitània
Dates: Fins el 24 de Juny
Durada: 90 minuts
Direcció: Xavi Morató i Joan Olivé
Intèrptrets: Sergi Cervera, Mingo Ràfols, Mònica Macfer i Joan Olivé


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies