Animal
9.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Com reacciones davant un fet que al principi creus que és una extravagància però que et fa encuriosir, i quan ho analitzes seriosament et desconcerta, et trasbalsa perquè et fa replantejar els teus idearis i la manera de veure el món i la societat que t’envolta?

Doncs, això es el que fa Animal,  l’última obra de Colo, l’alies de Jesús Colomina Orgaz (Madrid, 1968) il·lustrador publicitari i col·laborador en algunes revistes i diaris, professor de l’Escola Superior de Dibuix Professional i autor d’obres com De perros y huesos, Hoy es buen dia para morir i col·labora amb Douglas Machado a 10:54, que es publicarà al Brasil i de la qual es rodarà una pel·lícula al setembre.

A Animal ens reflexa persones comunes i sobretot un home cansat i silenciós que sembla desitjar viure sense trobar el món en què fer-ho. A què es podrá aferrar per seguir endavant? A través de diferents testimonis anirem descobrint que té un projecte que vol portar a terme fins les últimes conseqüències: portar davant la ONU l’extranya petició de voler renunciar al seu status d’ésser humà.

Animal et posa contra les cordes, fa que et posicionis, que quedis retratat per algun dels personatges que envolten al protagonista i que Colo ens presenta amb entrevistes i que ens diuen com veuen i què pensen del protagonista i dels seus actes.

Animal Colo

Colo ens fa una radiografia, crua, sincera, sense matisos de la societat a la que pertanyem, deixant-nos nuus davant dels fets, i tot fet amb un dibuix senzill, amb tinta i aquarel·la, buscant un allunyament i un apropament al personatge quan ell vol.

Ho fa estructurant-lo com un documental, amb entrevistes i accions. És a dir, presenta situacions i accions del protagonista, seguidament l’entrevista o millor dit, exposa les reflexions dels personatges que són partícips d’aquella situació i que van des dels pares fins al friki que el veu a la televisió.

Animal és una novel·la gràfica que treu de tú el millor i el pitjor, i que et fa esgarrifar.

Animal, una bestialitat de documental-ficció gràfic.Editorial: Dibbuks
Format: Rústica amb solapes
Pàgines: 216
Preu: 23,75€


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies