La setmana passada les grans cadenes nordamericanes van celebrar els upfronts, les gales de presentació de les sèries que han estat preparant per la propera temporada. Cada vegada més, en repasar les novetats que ens plantegen ABC, CBS, NBC, FOX i CW, ens costa trobar propostes que ens cridin realment l’atenció i és que en aquest sentit, les plataformes de continguts sota demanda se’ls estan menjant el terreny a l’hora de crear ficcions que sorprenguin i atrapin el públic.

Però tot i així, els upfronts segueixen essent una cita ineludible per captar per on anirà la tendència televisiva a partir de la propera tardor i també per descobrir si aquelles sèries a les que ja estem enganxats seguiran emetent-se o seran fulminades.

Comencem per fer un repàs a les sèries que ja no tornaran, algunes inconcluses, altres perque ja s’havia anunciat que viurien la seva darrera temporada; algunes que portaven anys en pantalla i altres que no han sobreviscut ni a la primera tanda de capítols.

Cancelades:

ABC: Alex, Inc, The Crossing, Designated Survivor, Deception, Inhumans, The Mayor, Quantico, Once Upon a Time, Scandal, Ten Days in the Valley

CBS: Kevin Can Wait, Living Biblically, Me, Myself & I, Scorpion, Superior Donuts, Wisdom of the Crowd

FOX: Expediente X, New Girl, Lucifer, Last Man on Earth, The Exorcist, LA to Vegas

NBC: Rise, Timeless, Taken, Law & Order: True Crime, The Brave, Champions, Great News

CW: The Originals, Valor, Life Sentence

I aquestes són algunes de les principals novetats que han anunciat les grans cadenes i que aniran apareixent a les graelles, algunes des de la tardor de 2018 i d’altres més tard, a la midseason de 2019:

MANIFEST (NBC)

Cada temporada entre les novetats hi ha alguna que planteja un misteri amb tocs sobrenaturals intentant recuperar l’estela d’èxits com “Lost“. Però les dels darrers anys s’han acabat estavellant. Sense anar més lluny, l’estrena de l’any passat “The crossing” no ha estat renovada.

La propera temporada “Manifesto” intentarà trencar la mala ratxa, tornant a una historia sobre els passatgers d’un avió. Els ocupants del vol 828 de Montego Air pateixen unes fortes turbulències durant el vol. Però quan aterren després del que semblava un viatge normal, els fan saber que des que es van enlairar han passat 5 anys i que el món exterior els havia donat per morts. Mentre intenten decobrir les causes i les conseqüències del que els ha passat, hauran d’afrontar el fet que familiars i amics han seguit endavant amb les seves vides sense ells.

MAGNUM P.I. (CBS)

Francament, ens sembla un sacrilegi que la CBS hagi decidit fer una mena de remake d’una de les sèries mítiques dels 80. El nou Magnum ja no és Tom Selleck sino Jay Hernandez, un exmarine que torna a casa després d’haver estat destinat a l’Afganistan. Ja no porta bigoti, però segueix conduint esportius vermells per Hawaii i els seus millors amics són el pilot d’helicòpters TC (Stephen Hill) i el caradura amb recursos Rick (Zachary Knighton). Utilitzarà la seva experiència militar per investigar tota mena de casos. I qui el posarà al seu lloc de tant en quan serà Higgins, que ara ja no és un home sino una dona (Perdita Weeks) que també es fa acompanyar de dos imponents doberman.

Correrà el nou Magnum la mateixa sort que el també resucitat McGyver?

DEADLY CLASS (NBC)

Joe Russo i Anthony Russo, els directors de Vengadores: Infinity War són els que han rebut l’encarrec de portar a la televisió l’adaptació de la novel.la gràfica de Rick Remender i Wes Craig “Deadly Class“. La historia es centra en Marcus Lopez (Benjamin Wadsworth) un adolescent que passa de viure al carrer a entrar a una escola privada on les principals families del crim mundial envien els seus fills i filles a estudiar. A estudiar i a preparar-se per ser la nova generació d’assassins que controlaran el planeta.

WHISKEY CAVALIER (ABC)

Dues cares de sobres conegudes pels serièfils, Lauren Cohan (The Walking Dead) i Scott Foley (Scandal), formaran parella a una de les noves propostes de la ABC. A Whiskey Cavalier seran Francesca Trowbridge i Will Chase, dos agents del FBI que col.laboraran i competiran en diverses missions. Acció, humor i una mica de tensió romàntica.

GOD FRIENDED ME (CBS)

Què farieu si el mateix Déu us demanés amistat a través de Facebook? Això és el que li passa al Miles (Brandon Micheal Hall), un ateu fill d’un reverend que presenta un programa de podcasts. Des del moment que decideixi acceptar es començaran a creuar al seu camí persones a qui pot ajudar d’una manera o altra. Realment Déu s’ha buscat un ajudant a la Terra a través d’una xarxa social?

MURPHY BROWN (CBS)

Un dels revivals més esperats de la nova temporada és el d’una sèrie que va ser tota una fita en la ficció televisiva: Murphy Brown. Han passat 30 anys des que la periodista (Candice Bergen) exalcohòlica va aterrar a la petita pantalla. I ara, en una època convulsa tornarà amb la seva mordaç mirada.

THE ENEMY WITHIN (NBC)

The enemy within

Encara no tenim trailer del que vol ser un dels thrillers de la nova temporada. El protagonitzarà Jennifer Carpenter (Dexter) que interpretarà la Erica Shepherd, una ex agent de la CIA que ara compleix cadena perpètua després de ser declarada una traidora als Estats Units. Però la seva situació canviarà quan un agent del FBI (Morris Chestnut), ha de recorrer a ella perquè l’ajudi a perseguir un criminal al que coneix molt bé.

CHARMED (CW)

10 anys després de l’estrena de Embrujadas, la sèrie que va fer famoses Alyssa MilanoHolly Marie CombsShannen Doherty i Rose McGowan, la CW es disposa a estrenar una nova versió de la historia de tres germanes que després de perdre la seva mare descobreixen que són bruixes amb poders. La Mel (Melonie Diaz), la Maggie (Sarah Jeffery) i la Macy (Madeleine Mantock) hauran de compaginar la seva vida privada i els estudis, amb la lluita contra forces sobrenaturals.

THE ROOKIE (ABC)

Després de navegar per diverses sèries, Nathan Fillion torna a la ABC on va ser una de les estrelles de la casa amb les vuit temporades de Castle. Per la nova temporada es posarà a la pell de John Nolan, un actor que després de divorciar-se i viure un atracament en un banc, tot i la seva edat i falta d’experiència, decideix apuntar-se a ser policia de Los Angeles.

NEW AMSTERDAM (NBC)

Les sèries de metges són un imprescindible de les presentacions de cada any i aquest no serà una excepció. La NBC ha repescat un dels protagonistes de The Blacklist, Ryan Eggold, per convertir-lo en el Doctor Max Goodwin, qui haurà d’enfrontar el repte de tirar endavant l’hospital Bellevue. Es tracta d’un centre que arrossega ineficiències, excés de burocràcia i falta de mitjans, però que a la vegada té un futur prometedor i on es pot tractar des del mateix President a infectats d’ebola.

THE PASSAGE (FOX)

Basada en la trilogia de novel.les homònima de Justin Cronin, “The Passage” compta amb la producció de Ridley Scott. Aquest thriller es centra en una agència d’investigació mèdica i el secret Projecte Noah, que investiga per trobar la manera d’inmunitzar les persones a qualsevol enfermetat experimentant amb persones. Davant de l’amenaça d’una terrible pandèmia, una nena orfe podria suposar l’èxit definitiu de les proves. Però l’agent del FBI Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) està disposat a salvar-la dels que la volen convertir en conillet d’indies d’uns experiments que fins ara no han fet més que convertir els subjectes en una mena de zombies.

LEGACIES (CW)

Tot i la cancel.lació de “The Originals” les histories sorgides de l’univers de les Crónicas Vampíricas seguirán la propera temporada. Matthew Davis que en la serie original va interpretar al caçavampirs Alaric Saltzman, reprendrà el personatge com a protagonista de “Legacies“. A l’escola Salvatore de Mystic Falls, joves vampirs, bruixes i homes llop arriben a la majoria d’edat. Les bessones Josie (Kaylee Bryant) i Lizzie (Jenny Boyd) Saltzman s’uneixen a la Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), filla de l’hibrid original Klaus (Joseph Morgan).

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies