Buen perro
5.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Aquí tenim l’última obra del tatuador Graham Chaffee, un graduat en Belles Arts al 1988 i col·laborador de varies revistes i que ha publicat algunes novel·les gràfiques com “The Big Wheels” (1993), “The Most Important Thing & Other Stories” (1995) i recentment “To Have and To Hold”.

En aquesta darrera obra, “Buen Perro“, Graham Chaffee ens involucra en una mena de faula construïda en el món dels gossos, amb un protagonista, Ivan, un gos que podria ser qualsevol de nosaltres amb qui ens sentim, hem sentit o sentirem representats al llarg de la nostra vida, amb la sensació i la reflexió interna de on sóc, qui sóc i cap on vull anar.

Aquí Graham ens presenta diferents alternatives i respostes a aquestes qüestions, però sempre amb la perspectiva del canvi de situació com a solució del dilema, i amb la determinació que la decisió final és teva i que la teva experiència et farà agafar un camí o un altre.

Buen Perro La Cúpula

A el “Buen Perro” l’autor mostra un ventall de personalitats del nostre entorn amb visions i postures molt diferents, que es troben al davant d’aquesta crisis personal que ens plantegem o que la situació social o personal ens posa davant.

Graham Chaffee presenta aquesta història en blanc i negre, amb un dibuix de contorns clars però amb un contrast molt acusat entre el blanc i el negre, sense matisos ni grisos, esvaïts per la potencia del negre en les vinyetes. Una opció d’estil possiblement influida per la seva professió de tatuador o simplement per la seva visió de les coses a l’hora de prendre una decisió: blanc o negre.

Buen Perro” és una faula més amb un final moralitzador, que pots compartir o no, de fàcil lectura i ràpida visió.

La meva resposta a lo que planteja aquesta obra és: Carpe Diem.Editorial: La Cúpula
Autor: Graham Chaffee
Presentació: Rústica
Pàgines: 100
Preu: 13,30 €


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies