Voyeurs
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Voyeurs és el diari personal de l’autora Gabrielle Bell, que en lloc d’escriure en un diari o llibreta normal, ens mostra les seves vivencies i sensacions, dintre de la seva vida tan en l’àmbit laboral, el d’esbarjo com personal. Les seves ansietats, les seves frustracions, alegries, i projectes s’il.lustren juntament amb la presentació plena de detalls dels seus viatges a Tokio, Paris, Nova York, Los Angeles i San Diego i, sobretot, la gent que coneix en els seus viatges.

Bell ens mostra tot això dibuixant, en un llibre estructurat en 6 vinyetes per pàgina que ens transmet l’organitzada que està la vida que no et permet sortir dels esquemes marcats per la comunitat en la que vius. Esquemes que ella accepta però contra els quals a vegades es rebel·la per tornar-hi a entrar més tard. I vinyetes on es combinen un dibuix sencill de detalls justos amb històries que mesclen l’aparent quotidianitat i intranscendencia amb la capacitat d’entretenir, intrigar i atrapar el lector.

Voyeurs Gabrielle Bell

A “Voyeurs” l’autora ens vol mostrar que és com un bitxo raro, que no encaixa en cap dels moviments que ara s’anomenen hipsters, geeks, nerds, etc, Resumint: frikis. Però és el món on ella es mou i on descobreix les seves pròpies paranoies i ens vol dir que on ella es troba segura és dintre de quatre parets.

Des d’el començament de “Voyeurs“, Gabrielle Bell ja ens diu quines són les seves intencions, amb el inici del diari en un terrat on es fa una festa i en la que tots els convidats es queden absorbits, mirant una finestra de l’edifici del davant on una parella en la seva intimitat fan l’amor. I és que la intenció no és altra que convertir als lectors en autèntics voyeurs, amb tot el sentit de la paraula, de la seva vida, en tot el seu ample espectre de relacions personals, pensaments i sentiments del seu món i que en siguem espectadors en primera fila.

A “Voyeurs”, Gabrielle Bell treu la cortina de la seva finestra per que tothom la pugui veure. I el resultat és un llibre de memòries d’una bona escriptora i millor dibuixant que et fa reflexionar sobre certs aspectes de la vida moderna.

Només una apreciació a l’editorial, si us plau, les lletres més grans, que alguns comencem a tenir petits problemes amb la vista 😉Guió: Gabrielle Bell
Dibuix: Gabrielle Bell
Format: Rústica amb solapes. Color, 15x23 cm.
Pàgines: 160 págs
Preu: 19,90€
Editorial: La Cúpula


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X