"Inestable" a La Villarroel
8Valoració
Puntuació dels lectors: (2 Vots)
2.7

Inestable” de la companyia argentina Sutottos, obra guanyadora de la Bienal de Arte Joven de Buenos Aires, arriba a l’Off de La Villarroel del 13 de març al 2 d’abril, per a parlar-nos sobre la por i els seus derivats, i com tot plegat ens afecta a la vida quotidiana.

Aquest espectacle del duet Sutottos, format per Andrés Caminos i Gadiel Sztryk, pren com a punt de partida i centre neuràlgic de l’obra la por i totes les seves manifestacions derivades: les fòbies, les neurosis, les obsessions, les angoixes i les ansietats, totes elles dutes a termes insospitats. Des d’una porta mal “comprovada”, fins a una taca d’humitat a la paret, qualsevol situació es converteix en una font d’angoixa desesperada per als nostres protagonistes.

Inestable és una successió de tots aquests estats d’ànim, alguns portats fins a l’absurd més còmic, i de la manera de reaccionar i desbarrar dels dos personatges protagonistes, que arriben a incrementar els seus nivells d’angoixa fins el punt de confondre la realitat amb els productes de la seva imaginació.

Inestable

El que aconsegueixen Sutottos és una obra summament divertida, recorrent a un humor molt gestual i molt blanc, gens grollers, que aconsegueix que riem de nosaltres mateixos, de les nostres fòbies i (moltes vegades) de les nostres estupideses.

L’escenografia és mínima, tan sols quatre andròmines que, en forma de nostàlgic bagul dels records, els acompanyen a escena, i la resta són excel·lents recursos gestuals, corporals i vocals, que semblen casuals, però diria que estan mesuradíssims, des de l´ús dels silencis, els tons vocals i els recursos musicals, fins als moments on el somriure d’algun dels actors “s’escapa”, contagiant al públic sense escapatòria possible.

Una hora d’humor que passa volant i que recomano no perdre’s, ja que només estaran 14 dies a La Villarroel.On: La Villarroel
Dates: Fins el 2 d'Abril, 2018
Intèrprets: Andrés Caminos i Gadiel Sztruk
Preus: De 14 a 22€
Comprar entrades

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X