Encuentros cercanos
7.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

L’eivissenca Anabel Colazo, un dels caps pensants i alma del fanzine NIMIO, publica ara a través de La Cúpula la seva primera obra llarga, “Encuentros cercanos”.

En ella ens trasllada a El Cruce als anys 90, i ens explica a través d’en Daniel, personatge principal atrapat en al poble on succeeixen fenòmens molt estranys, els seus dubtes i interès pels temes d’Ovnis, avistaments, abduccions i encontres amb essers extraterrestres, un Expedient X en tota regla.

El relat que Anabel Colazo ens presenta, es una  bona historia, ben argumentada i millor treballada amb un dibuix gens espectacular. A “Encuentros cercanos” no varia d’estil que presentava a NIMIO, però amb aquest traç senzill i dibuix en 2D acompanyat amb el sobri blanc i negre, ens fa descobrir una història plena de suspens i sorpreses.

Encuentros cercanos Anabel Colazo

Encuentros cercanos” juga doncs a la dualitat d’un dibuix d’aparença sencilla amb un missatge més profund i reflexiu. El resultat és un còmic recomanable per tots els que els hi agradi el tema ovni i vida extraterrestre i per tots els que vulguin interessar-se sobre el tema degut al dossier que l’autora aporta al final del còmic.

Llegir-lo es una bona ocasió per recordar a Mulder i Scully. “La veritat està allà fora”.Editorial: La Cúpula
Autora: Anabel Colazo
Pàgines: 116
Format: 15x21 Rústica
Preu: 10,90€


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies