Segons ha fet saber el seu representant, Tim Husom, ahir va morir als 48 anys el músic Jóhann Jóhannsson, per causes encara desconegudes.

El compositor islandès havia estat l’autor de lloades bandes sonores com les que sorgiren de la seva col.laboració amb Denis Villeneuve a “Arrival“, “Sicario” i “Prisioneros” o amb James Marsh a “La teoría del todo“, que li va valdre un Globus d’Or. Al llarg d’una carrera musical en la que es va iniciar com a guitarra i que ha produit diversos discos des de 2002, Jóhann Jóhannsson també va compondre música per teatre, espectacles de dansa i televisió. I les seves notes encara resonaran a les sales de cinema en dues estrenes pendents, “The Mercy” i “Maria Magdalena“.

El 31 de gener havia actuat a l’Auditori i tenia previst tornar a Barcelona el 31 de Maig per participar al Primavera Sound.

Comparteix...
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someoneShare on Google+0Pin on Pinterest0Print this page

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies