Els Catarres han avançat a través de les xarxes socials el primer senzill del seu nou disc, “Tots els meus principis”.  “Fins que arribi l’alba” és el primer tema del que serà el quart disc de la banda osonenca que sortirà a la llum el proper 16 de març.

Després de quasi un any i mig d’aturada i d’un final de gira en què van esgotar les entrades a set sales de Barcelona amb més de 7.000 entrades venudes, Els Catarres tornaran amb nou disc el març de 2018 amb el títol de “Tots els meus principis” després de tres anys. Avui han avançat des de la seva web (www.elscatarres.cat) i les seves xarxes socials el que serà el primer single: “Fins que arribi l’alba”.

Els protagonistes del videoclip són els tres components d’Els Catarres (Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells), però també gent anònima d’edats diferents que ballen al ritme de la música en espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona, com el Port, Montjuïc, el Passeig Lluís Companys o la Ciutadella. Els Catarres presentaran el seu nou disc el 6 d’abril en el marc del Festival Cruïlla Primavera.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies