Aquesta matinada s’ha jugat la Superbowl i això a banda de futbol americà, cantada de l’himne i actuacions musicals a la mitja part, sempre significa que per fi podem veure els trailers d’algunes de les pel.lícules i sèries més esperades de la nova temporada.

Disney no ha perdut l’ocasió de fer arribar als milions de fans de la saga Star Wars un primer teaser del que serà el segon spin-off de les aventures galàctiques, la que s’ha dedicat a un jove Han Solo. Aquí podeu veure el trailer inicial de “Han Solo: Una historia de Star Wars“:

Aquest jove Solo tindrà el rostre de Alden Ehrenreich i pel que podem veure a les imatges, s’embarcarà en algunes aventures quan tot just comença a voler ser pilot per l’Imperi, i al seu camí es creuaran des de Lando Calrissian (Donald Glover) fins al seu pelut futur copilot Chewbacca. Thandie Newton, Emilia Clarke o Woody Harrelson també apareixen en diferents papers que encara no tenim ubicats.

L’estrena en principi està prevista per finals de maig.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies