Rouge. Fantastic Love
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

El Teatre Apolo recupera la seva esplendor amb un musical de trama previsible i de solvència musical

Prenent com a partida la pel·lícula Moulin Rouge, Carles Reguant s’embarca en la producció i direcció d’aquest musical que arriba a Barcelona. Una autèntica jukebox que va des de Charles Aznavour o Edith Piaf fins a Michael Jackson, Sting o Beyoncé, passant pels Beatles, Verdi o Billy Joe. La trama s’ubica al Paris de 1900. A Montmatre, entre el cancan i la revolució, dos mons entren en conflicte: el de l’aparença i l’èxit i el de l’idealisme i el bé social. Roxanne (Gisela) és l’estrella d’un cabaret que vol progressar amb l’ajut del seu ric amant, el director de l’espectacle, un Joseph (Ferran Castells) poc creïble. Però pel camí se li creua Alessandro (Toni Viñals) un jove sommiador que té com a riquesa els seus ideals i la seva innocència. Roxanne haurà de decidir entre el veritable amor o ser l’estrella de la funció; Alessandro, entre les bombes i l’amor.

Sota l’abric de dos notables ajudants, un Toulousse Lautrec un tant sobreactuat relata la història. Tot i la durada de l’obra, l’acció transcorre amb una agilitat i un ritme trepidant. Cal destacar en aquest punt la bona feina del director musical Pep Sala i les excel·lents veus del duet protagonista format per Gisel·la i Toni Viñals.

Rouge. Fantastic Love

Però res seria igual sense l’habilitat i la gràcia que connecta el pati de butaques amb l’escenari. El mestre de cerimònies interpretat per un magistral Javier Enguix i el cor de ballarines ajuden a amalgamar una història que no ens sorprèn. Un fil argumental previsible que posa tot el pes en una posada en escena sòbria i curosa. La música en directe i les bones interpretacions permeten, però, arribar a la darrera escena amb una agradable sensació.

En definitiva, Rouge Fantastic Love esdevé un bon musical per al gran públic però potser queda curt per als espectadors més exigents. En cap cas, però, hauríem de desmerèixer un espectacle que s’ha tramat i construït al mateix temps que el nou projecte del Teatre Apolo. Un musical de qualitat, que a través d’una jukebox ens permet avançar en la història aprofitant el valor del duet protagonista. Tot i que trobem a faltar una mica de tensió dramàtica, es percep el talent d’un treball plural i curós d’una gran producció. Al final, la diversió es menja l’argument per acontentar l’art. Una decisió que a molts se’ls presenta, en el millor dels casos, estranya.Teatre: Teatre Apolo
Direcció: Carles Reguant
Protagonistes: Gisela, Javier Enguix, Ferran Castells, Jordi Vinyals
Durada obra: 2h 15m
Dates: Del 18 de Gener al 18 de Febrer, 2018
Compra entrades


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies