The Disaster Artist
8Valoració
Puntuació dels lectors: (1 Vot)
9.0

“The Disaster Artist” de James Franco és la història real del ‘making of’ de la pel·lícula “The Room”, considerada com “el ‘Ciutadà Kane’ de les males pel·lícules”. “The room” és ja un clàssic de culte creat Tommy Wiseau que s’ha estat projectant en sales completament plenes per tot Amèrica del Nord des de fa més d’una dècada.

“The Disaster Artist” és una buddy comedy sobre dos inadaptats a la recerca d’un somni. Quan el món els rebutja, decideixen fer la seva pròpia pel·lícula, una meravellosament espantosa, i que es convertiria en una pel·lícula de culte gràcies als seus moments involuntàriament còmics, les seves trames disperses i les seves terribles interpretacions.

James Franco dirigeix i protagonitza aquesta joia còmica sobre com es va fer “The room”, una pel·lícula tan espantosament mal feta, interpretada i guionada que ha passat a convertir-se en un film de culte. Al costat de James, el seu germà Dave Franco.  Franco aborda la pel·lícula basant-se en el llibre autobiogràfic de Greg Sestero, el Mark de “The room” i des del respecte més absolut, d’un creador que admira la lluita d’un altre creador i ens fa riure sense acarnissar-se en Tommy Wiseau, tot un personatge real amb el que pràcticament es mimetitza ni carregar-lo de paròdia. Aconsegueix fer-nos riure amb Wiseau i no d’ell. Un friki torrat que ens acaba caient molt bé.

The Disaster Artist

The Disaster Artist” és una gran comèdia sobre els somnis, com lluitar-hi malgrat tot i per sobre de qualsevol opinió aliena que et posi en dubte o se’n burli de tu. Ja ho va dir el mateix James Franco en roda de premsa quan va venir a presentar la pel·lícula en el Festival de Donostia: “Tot aquell que hagi tingut un somni es veurà reflectit a ‘The Disaster Artist’. Quan vaig llegir el llibre, immediatament, vaig pensar que era una història de Hollywood i esbojarrada, però en el fons és una cosa molt universal perquè tothom que té un somni i aquesta idea pot relacionar-se amb la lluita de Tommy”. I és que al final de la pel·lícula hi ha tres coses clares: Tommy Wiseau és raro, Tommy Wiseau és raro però lluita en el que creu i se’n surt i, el més clar de tot, has passat una molt, molt bona estona.

The Disaster Artist” és una hilarant pel·lícula amb els seus diàlegs i els seus personatges increïbles però reals perfectament interpretats pels germans Franco -sobretot en James que clava a l’excèntric Tommy Wiseau.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies