Rural
9.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

De la mà de La Cúpula, aquí tenim una entrega d’Etienne Davodeau, autor nascut al 1965 i que juntament amb uns companys d’arts plàstiques van crear un estudi de dibuix, Psurde, on va publicar els seus primers treballs. Sempre amb un gran contacte amb la realitat, com va demostrar a la seva obra “Los Ignorantes“, ben acollida per la crítica i el públic, a Rural l’autor continua immers en el documental gràfic.

Davodeau, postulant-se com un pioner en l’anomenat còmic reportatge, ens mostra en majúscules les bases dels documentals: veure, escoltar, explicar i en aquest cas dibuixar en lloc de filmar.

Rural és un documental gràfic d’un conflicte que va succeir al 2005, on Davodeau, després d’un any d’observació i de dibuix, ens narra la vida de 3 pagesos que tenen una explotació agrícola ecològica i d’una parella amb una nova casa, tots ells afectats per la construcció d’una nova autopista.

Rural Etienne Davodeau

El seu dibuix es càlid i senzill però amb una cruesa que ens transmet les sensacions dels personatges i la realitat dels esdeveniments igual que ho farien les imatges d’una càmera.

Això és una nova pestanya dintre del món de la novel·la gràfica, on sempre els autors descriuen i dibuixen des del seu imaginari, però aquí a Rural, Davodeau ens retrata la realitat, tot i que el conflicte pot ser una mica secundari, i fa que el lector s’acabi endinsant en el mar de sensacions dels personatges retratats i identificant-se amb algú.

Un gran documental, una gran novel·la gràfica. Jo que sóc amant dels documentals, després de llegir Rural només puc dir “CHAPEAU”.

bvlgari rettangolo https www.swissreplicas.to datejust can waterproof https www.allwatchtrade.ru roadmaster king replica rolex website horloge onderdelen snoopy fake rolex wathes wathces kightwre the sell aaa https www.swissreplica.is bentley world trusty time breitling exospace b55 replica price kiriumEditorial: La Cúpula
Pàgines: 145
Preu: 14,50€
Presentació: Rústica tapa dura


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies