Oh Genio
6Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Aquí tenim una altre aventura del dibuixant alemany Ralf König, del qual poques coses més podem dir ja, amb la seva dilatada trajectòria en l’historia del còmic mundial i sobretot europeu.

Aquesta edició publicada per l’editorial La Cúpula està formada per dos llibres, EL HECHIZO DE SHABBAR i EL VELO EN EL SEMILLERO DEL VICIO, en els quals König continua en el seu món gay i de relacions de parelles, però aquesta vegada s’endinsa dins de les mil i una nits de Bagdad, per explicar l’historia d’una tetera encantada que té dintre un geni, que no es més que la maledicció d’un fabricant de calçat femení a un líder religiós extremista (muftí), amb només la idea de que ha d’imperar la castedat i la sobrietat que el converteix en un efebo perfecte i sempre disposat a servir sexualment a qui refregui la tetera.

Oh Genio

Aquesta tetera arriba als nostres dies, amb uns personatges típics del paisatge de König que comparteixen pis -Dörten, una hétero amb una crisis perquè acaba de complir els 40 i no es veu ja atractiva i Manfred, un gay a qui li va el rotllo sadomaso- i als que la tetera els hi produeix conflictes.

Amb aquesta historia König continua endinsant-se i desenvolupant les relacions de parelles gays i heteros i les seves interrelacions.

Però també es un ZASCA!! en tota regla i de forma contundent contra els principis més radicals de la religió islàmica i de tota religió o pensament contra la llibertat i orientació sexual.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies