Pajas mentales
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Aquí tenim la primera obra publicada, o sigui la seva òpera prima, d’una jove il·lustradora nascuda el 1993 a Saragosa i que reconeix sentir-e feliç amb uns llapissos a les mans des que té ús de raó. El seu nom és Sara Jornet, tot i que signa amb el sobrenom de Sara Jotabé, graduadada en Belles Arts i amb un Màster en educació especialitzat en dibuix i arts plàstiques; també col·labora en la web Weloversize i és activa en les xarxes socials.

Amb el nom de “Pajas mentales” i el curiós subtítol de “Cogito ergo verigüell fandango“, el còmic ens mostra el dia a dia d’uns personatges formats per l’autora, el seu alter-ego i els seus dos millors amics. Tot ells ens expliquen les seves inquietuds, paranoies, anades d’olla total i viatges lisèrgics dintre d’un ambient divertit, sense complexes i demencial. Així reconeix la propia autora que el que tenim a les seves pàgines és una successió de idees boges i reflexions disteses entre amics i companys d’estudis. I precisament la seva plasmació en novel.la gràfica suposa la graduació de la seva autora en el pas de universitaria a autora que té clar que vol llaurar-se un camí professional en el món del dibuix.

Pajas Mentales Sara Jotabé

La història de “Pajas mentales” es de fàcil lectura i enganxa perquè no hi han vinyetes ni bafarades que engarjolin. A totes les pàgines predomina el fons blanc de la pàgina, ressaltant els seus dibuixos arrodonits, ràpids, fets amb tinta i pintats amb aquarel.la que li dona dinamisme i frescor a la història. Dibuixos amb un toc de dolçor que es combinen amb la mordacitat dels textos.

El que m’agrada és la bogeria, les anades d’olla pròpies de la joventut i us el recomano precisament per això, per passar una estona esbojarrada. Ara toca esperar la propera obra de Sara Jotabé, a veure en quina part dels mons de Yupi aterra.Editorial: Letra Blanka
Pàgines: 96
ISBN: 9788494605123
Preu: 14€


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X