El día más largo del futuro
7.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

El nou còmic de l’autor argentí Lucas Varela (“Paolo Pinocchio”, “La herencia del coronel”), ens mostra una fantasia futurista protagonitzada per un oficinista sense cap tipus d’ambició, un robot creat per fer les feines de la llar, que es veuen ficats dintre d’una batalla entre dos corporacions enfrontades pel control de la ciutat. Però tot canvia amb l’arribada d’un extraterrestre que porta amb ell una estranya maleta.

El día más largo del futuro, és un còmic que té el gran repte d’explicar aquesta història sense diàlegs ni text, amb el que tenim un còmic mut, i l’autor ho aconsegueix amb un dibuix clar i amb una paleta de colors senzill que ens fa recordar a l’estil de la escola francobelga.

El dia mas largo del mundo Lucas Varela

D’aquesta manera, Lucas Varela canvia d’estil una vegada més i gaudeix amb el repte, cosa que ens transmet. L’autor fa aquest còmic inspirat en l’actor de cinema mut Buster Keaton per que li fascina la falta d’expressivitat que té amb les situacions que li succeeixen.

Al ser mut, fa que Lucas Varela tingui les coses molt clares al dibuixar-les, amb molts detalls i acompanyades d’un humor negre i d’un disseny iconoclàstic de vinyetes regulars que fa que el lector posi l’atenció allà on l’autor vol.

En resum un còmic visual, distret, bastant crític amb la societat i en què cada cop que el mires, per que no es pot llegir, descobreixes nous detalls que et tornen a enganxar.Editorial: La Cúpula
Guió: Lucas Varela
Dibuix: Lucas Varela
Pàgines: 140
Presentació: Rústica amb solapes
Publicació: Març del 2017


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies