Master Keaton Re-master
8.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Master Keaton, sèrie d’èxit durant el final dels 80 i principi dels 90, composta per 18 volums, està basada en les aventures d’un investigador i arqueòleg d’origen anglo-japonès especialitzat en resoldre enigmes, misteris i desaparicions.

El títol de Re-Master pot portar a pensar que aquesta és una reedició actualitzada, però no es així sinó que ens presenta al personatge, Master Keaton 20 anys més gran i madur amb altres objectius. En aquesta ocasió, l’investigador treballarà per resoldre alguns casos pendents viatjant per llocs diversos com Irlanda, Anglaterra, Malta Croacia o Italia.

Però el millor d’aquest volum és que no fa falta haver llegit res de l’etapa anterior perquè el llibre està dividit en 8 episodis amb diferents històries però unides d’una manera molt subtil entre elles.

Master Keaton

Això es degut al retorn a la feina del gran tàndem format pel guionista Takashi Nagasaki i el dibuixant Naoki Urasawa, els quals mostren amb aquest volum la seva evolució i maduresa adquirida durant aquests anys. T. Nagasaki continua fascinat pel vell continent ja que la majoria dels episodis passen en ell i amb unes trames més ben estructurades i lligades. De N.Urasawa només podem dir que es millora (cosa bastant difícil) i ho fa amb un dibuix clar, precís, net i molt detallista que et captiva i aconsegueix que gaudeixis dels detalls en cada vinyeta.

Resumint, un llibre molt recomanable i que farà gaudir als lectors de còmic, t’agradi el manga o no, tant com als seguidors de series i misteris. Un regal als amants de les novel.les gràfiques.Autors: Naoki Urasawa y Takashi Nagasaki
Editorial: Planeta Comic
Encuadernació: Rústica amb sobrecoberta
Pàgines: 298
Preu: 14,95 €


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X