Wolf Children
6.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Fa uns mesos Planeta Cómic ens sorprenia amb la publicació de l’adaptació al còmic d’un dels millors animes dels últims temps. Parlo de “Wolf Children”, la bella pel·lícula dirigida per Mamoru Hosoda, icona de les pel·lícules d’animació japonesa actuals, editada a Espanya per Selecta Visión.

Per qui no hagi vist la pel·lícula (ja estan trigant a veure-la), un petit resum de l’argument: Hana és una estudiant universitària que s’enamora d’un misteriós company de classe que resulta ser un home llop, l’últim descendent d’una espècie que va ser exterminada al Japó. Fruit de la relació iniciada entre tots dos neixen dues criatures, que per atzars de la vida Hana es veu obligada a criar a soles. I com es cria a dos nens llops? Heus aquí la principal preocupació de Hana, que haurà d’ajudar als seus fills a trobar-se a si mateixos i trobar el seu lloc en el món.

Una història de creixement personal plena de valors, enfocada en petits detalls de la vida quotidiana, de delicada narrativa i un estil que toca directament al cor. Però sobretot una història de personatges, tan humans i plens de matisos que ràpidament un acaba enamorant-se d’ells.

"Wolf Chidren" de Mamoru Hosoda & Yû. Plantea Comic

Com ja van fer amb “El niño y la Bestia” i “Summer Wars”, l’adaptació de “Wolf Children” compta amb 3 volums que recopilen les pàgines publicades originalment en la revista Young Ace de Kadowa Shoten. A càrrec de l’adaptació trobem a Yû, que debuta en la serialització Manga, que ha sabut plasmar amb gran ofici l’ànima dels personatges i algun dels millors moments del la pel·lícula original. Imagino que no li va resultar gens fàcil, i és que resulta impossible traslladar tota la màgia cinematogràfica de “Wolf Children” al paper. Era lògic que molta d’aquesta màgia es perdés en el procés. Pel que l’adaptació es queda en una espècie d’extra de la pel·lícula, aconsellada sobretot a aquells que vulguin reviure el film activant la memòria.Editorial: Planeta Cómic
Web editorial
Pàgines: 168
Preu: 8,95 €
Història: Mamoru Hosoda
Dibuix:
Format: 12,8 x 18 cm. Rústica sense solapes amb s/cub, color i blanc i negre
ISBN: 978-84-16816-52-1


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies