Tornaran:

 • Blue Bloods‘ (Temporada 8)
 • Bull (Temporada 2)
 • Code Black (Temporada 3)
 • Criminal Minds (Temporada 13)
 • Elementary (Temporada 6)
 • Hawaii Five-0‘ (Temporada 8)
 • Kevin Can Wait (Temporada 2)
 • Life in Pieces (Temporada 3)
 • Madame Secretary (Temporada 4)
 • MacGyver (Temporada 2)
 • Man with a Plan (Temporada 2)
 • Mom (Temporada 5)
 • NCIS (Temporada 4)
 • NCIS: Los Angeles (Temporada 9)
 • NCIS: New Orleans (Temporada 4)
 • Scorpion (Temporada 4)
 • The Big Bang Theory (Temporada 1)
 • The Good Fight (Temporada 2)
 • Zoo (Temporada 3)
 • Superior Donuts (Temporada 2)

Cancel·lacions: American Gothic, Braindead, Criminal Minds: Beyond Borders, Doubt, Pure Genious‘, ‘Ransom‘, ‘The Great Indoors‘, ‘The Odd Couple‘, ‘Two Broke Girls‘, ‘Training Day.

Novetats:

Young Sheldon

Aquest spin-off de ‘The Big Bang Theory’ és una de las apostes més esperades de la nova temporada. La versió jove de Sheldon Cooper és la protagonista d’aquesta nova sèrie on veurem la infantesa res fàcil del futur geni. Sheldon no haurà de fer front únicament a les dificultats de créixer a una família normal que no el comprèn, sinó que s’haurà de moure a un entorn on el futbol i l’església superen la ciència en popularitat.

El repartimente inclou Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Raegan Revord, Montana Jordan i Jim Parsons.

9JKL

Mark Feuerstein s’ha inspirat en la seva pròpia vida per interpretar Josh Roberts, un actor recentment divorciat que se trasllada a l’apartament 9K. Es troba entre el dels seus pares, el 9J i el del seu competitiu germà que viu amb la seva dona i un nadó al 9L. Josh haurà de reconduir la seva vida i conviure amb una família que fa massa esforços per recolzar-lo.

Protagonitzada per Feuerstein, el repartiment inclou Linda Lavin, Elliott Gould, David Walton, Liza Lapira i Matt Murray.

Me, Myself and I

‘Me, Myself & I’ és una comèdia que transcorre en tres línies temporals diferents a través d’Alex, el protagonista. Un jove Alex de 14 anys en 1991, un altre amb 40 al present i un ancià de 65 al 2042 són les tres figures que narren mitjançant l’humor la vida del personatge. Alex coneix la història de la seva vida, el que li ajuda a planificar les seves accions.

Bobby Moynihan, Jack Dylan Grazer, Brian Unger, Jaleel White, Kelen Coleman, Skylar Gray, Christopher Paul Richards, Mandell Maughan, Reylynn Caster, Sharon Lawrence i John Larroquette formen part del repartiment de la sèrie.

SEAL Team

La nova sèrie protagonitzada per David Boreanaz ens mostra la vida dels millors agents d’Estats Units. Com entrenen, planifiquen i executen perilloses missions i a la vegada com viuen amb les seves famílies i construeixen un equip sòlid capaç d’aconseguir tot el que es proposen. Patriotisme i acció en un drama molt adient pel target de la cadena.

Acompanyant David Boreanaz tindrem a Max Thieriot, Neil Brown Jr., A.J. Buckley, Toni Trucks i Jessica Paré.

SWAT

No molt diferent a l’anterior, ‘S.W.A.T’ ens permet conèixer una de les unitats de la policia més preparades de Los Angeles, encarregats de les missions més arriscades i dels casos més difícils. De nou, acció i drama familiar es combinen en un altre producte perfecte per la cadena.

El repartiment inclou Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Kenny Johnson i Peter Onorati.

Star Trek: Discovery

‘Star Trek: Discovery’ està ambientada 10 anys abans qu eles aventures de la Star Trek original amb el capità Kirk. A aquesta nova sèrie,  Sonequa Martin-Green interpreta Michael Burnham, primer oficial de la USS Discovery con la missió d’explorar la galàxia y descobrir nous mons i civilitzacions.

La sèrie s’emetrà a CBS All Access i Netflix ha comprat els drets internacionals.

En el repartiment Terry Serpico, Maulik Pnachooly, Fames Frain, Doug Jones o Michelle Yeoh entre altres.

Wisdom of the Crowd

Jeremy Piven dona vida a un visionari tecnològic que prepara una aplicació de crowdsourcing per trobar l’assassí de la seva filla. El projecte té èxit i la plataforma d’intercanvi d’informació per resoldre crims l’obliga a participar en variats casos que poc tenen a veure amb el seu. En principi, un procedimental de manual.

A Jeremy Piven l’acompanyen Richard T. Jones, Natalia Tena, Blake Lee, Jake Matthews i Monica Potter.

 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies