Doctor Rorschach
5.5Valoració
Puntuació dels lectors: (1 Vot)
9.3

La il·lustradora Vaïnui de Castelbajac ens presenta la seva recopilació de vinyetes amb missatge psicoanalític, des de la consulta del psiquiatra al paper de personatges antropomòrfics, que ens obren les seves malaltisses misèries per a que ens posem a pensar en les nostres pròpies.

Basat en un dibuix molt senzill, sense pretensions estètiques, el que interessa a la autora és centrar l’atenció sobre el concepte de les lluites amb les pors que tothom portem a dins per fer-nos passar una bona estona.

Des de la matrioska que sent que té varies vides dintre seu, o l’ou kinder que té por de mirar al seu interior, passant pels ordinadors Mac i Windows que no són compatibles, tot és una divertida disbauxa de petits impactes divertits sobre aspectes de la bogeria que ens aporta la vida actual.

"Dr. Rorschach" de VaInui de Castelbajac

L’autora del còmic ens presenta sempre la mateixa escena, el doctor impassible i el pacient angoixat, sense fer grans esforços per donar importància al dibuix sinó en donar una imatge clara dels pacients i les idees que esta dis-seccionant, estructurant de les vinyetes segons el tipus de teràpies: individuals, grup, familiar, parella.

Sense dubte, la meva predilecta és la del famós Wally, que sent una imperiosa necessitat de trobar-se. Tot una declaració de intencions de l’autora.Editorial: Planeta Cómic
Web editorial
Pàgines: 104
Preu: 9,95 €
Guió: Vaïnui de Castelbajac
Dibuix: Vaïnui de Castelbajac
Format: 16,8 x 16,8 cm. Cartoné, color
ISBN: 978-84-16816-65-1


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies