Tornaran:

 • Grey’s Anatomy‘ (Temporada 14)
 • Modern Family (Temporada 9)
 • The Middle (Temporada 9)
 • Once Upon a Time (Temporada 7)
 • Scandal (Temporada 7)
 • Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D‘ (Temporada 5)
 • Black-ish (Temporada 4)
 • How to get away with murder (Temporada 4)
 • The Goldbergs (Temporada 4)
 • Quantico (Temporada 3)
 • Designated Survivor (Temporada 2)
 • ‘Speechless’ (Temporada 2)

Cancel·lacions: The Real O’Neals, Imaginary Mary, The Catch, Dr. Ken, American Crime‘, ‘Last Man Standing‘, ‘Time after time‘, ‘Notorious‘, ‘Conviction‘, ‘Secrets and lies.

Novetats:

The Crossing

The Crossing

The Crossing” és la gran aposta de misteri de la ABC per la propera temporada. En un petit poble pesquer dels Estats Units apareixen un grup de 47 refugiats buscant asil. Però quan es comenci a investigar descobriran que estan fugint d’una guerra que encara no s’ha produit (ho farà al cap de 250 anys) i que tindrà lloc als mateixos Estats Units. La vida de la gent del poble es veurà inevitablement afectada pels nouvinguts, mentre el sheriff local i el mateix govern intenten descobrir la veritat que s’amaga darrera d’aquesta extranya migració.

Jay BeattieDan Dworkin (Revenge, Mentes Criminales) seran els responsables de “The Crossing“, Rob Bowman (Expediente X, Castle) la dirigirà i entre els seus protagonistes hi trobarem a Steve Zahn, Sandrine Holt i Natalie Martinez.

Ten Days in the Valley

Ten Days in the Valley

Ten Days in the Valley” suposa el retorn a la televisió de Kyra Sedgwick (The Closer). Aquí interpretarà a la Jane Sadler, una productora de televisió que està inmersa en una dificil separació. A la feina és la responsable d’una exitosa i controvertida sèrie policiaca. A la vida personal, és la mare d’una nena que desapareix de manera inexplicable sense deixar rastre. Davant d’un fet tant traumàtic, una i altra realitat es fusionaran i la Jane passarà a viure el què sembla un capítol de la seva sèrie.

La propia Sedwick serà productora de “Ten days in the valley” i al repartiment l’acompanyaran Erika Christensen, Felix Solis, Ali Liebert, Emily Kinney i Malcolm-Jamal Warner.

The Good Doctor

The Good Doctor

El creador de “House“, David Shore, torna amb una nova sèrie de metges, però amb un to diferent. El protagonista de “The Good Doctor” és Freddie Highmore (Motel Bates, Charlie y la fábrica de chocolate) que aquí interpretarà a Shaun Murphy, un jove amb autisme que intenta portar una vida normal. Cosa difícil perquè la seva vida està plena de peculiaritats: a banda de l’autisme, en Shaun és el supervivent d’una infància traumàtica, és un metge de gran talent, poseeix una sinceritat que li fa dificil relacionar-se amb els altres i té un talent i intuició que el fan un cirurgià excepcional tot i la seva edat.

La sèrie seguirà la seva incorporació al Jose St. Bonaventure Hospital, on el supervisarà el seu mentor i amic, el Dr. Ira Glassman (Richard Schiff). L’actor Daniel Dae Kim ha donat un cop de mà a Shore en la creació de la sèrie.

Deception

Deception

Una altra de les principals apostes de la ABC, serà un procedural que barrejarà investigacions i màgia. “Deception” ens presentarà un mag superestrella, Cameron Black (Jack Cutmore-Scott) caigut en desgracia per un escàndol. Amb la seva habilitat per la persuasió i l’engany, l’il.lusionista aconseguirà introduir-se al FBI, on ajudarà com a consultor en les investigacions per atrapar tota mena de criminals.

Chris Fedak (Chuck, Legends of Tomorrow) és el guionista i creador de la sèrie, que dirigirà David Nutter (Juego de Tronos, The Flash). Vinnie Jones, Amaury Nolasco i Lenora Crichlow també formaran part del repartiment.

For the people

For the people

La ABC no pot deixar d’incorporar més i més produccions de la omnipresent Shonda Rhimes a la seva graella i aquesta temporada ha apostat per una altra: “For the people“. L’acció s’ambienta en un dels tribunals de districte de Nova York al que es coneix com “The Mother Court”. Allà arribarà tot un grup de nous advocats acabats de llicenciar que hauran de treballar tant per la defensa com per l’acusació en diversos casos. Les seves ambicions per forjar-se una carrera toparan amb un món extremadament competitiu, una altíssima pressió i poders que semblen invencibles. Però essent una sèrie de Shondaland també hi haurà lloc per uns quants embolics entre els protagonistes.

La sèrie la dirigirà el guionista de “Scandal”, Paul William Davies, i entre els seus protagonistes hi haurà Ben Rappaport (Mr. Robot, The Good Wife), Lyndon Smith (Parenthood), Susannah Flood (Chicago Fire), Britne Oldford (The Path) i Regé-Jean Page (Raíces).

The Mayor

The Mayor

Courtney Rose (Brandon Micheal Hall) és un jove raper que encara no ha aconseguit donar-se a conèixer pel gran públic. Mentre segueix provant de fer fortuna en el món de la música, té una idea per fer-se sentir: presentar-se a les eleccions a alcalde. Però el que havia començat com una broma es converteix en un número creixent de persones que s’interessen pels seus missatges i ideals. Així, contra tot pronòstic en Courney acabarà guanyant els comicis i havent de fer front a les responsabilitats del càrrec d’alcalde. La seva mare (Yvette Nicole Brown) i els seus amics (Lea Michele, Bernard David Jones, Marcel Spears) l’ajudaran a assumir la seva nova responsabilitat.

Jeremy Bronson, guionista durant anys del show de Jimmy Fallon serà el responsable de les trames de “The Mayor” i James Griffiths (Black-ish) en dirigirà el pilot.

Splitting up together

Splitting up together

Una altra de les noves comèdies de la ABC es centra en una parella formada per la Lena (Jenna Fischer) i en Martin (Oliver Hudson), pares de tres nens. Un dia decideixen divorciar-se però de mutu acord i decidint seguir vivint junts a la mateixa casa. Curiosament, a partir del divorci la seva relació començarà a millorar.

Emily Kapnek serà la guionista i showrunner de “Splitting up together“, comèdia que es basa en la sèrie danesa “Separándonos juntos” emesa l’any passat. Ellen DeGeneres en serà una de les productores.

The Gospel of Kevin

The gospel of Kevin

Jason Ritter protagonitza aquesta sèrie en la què en Kevin, un home que no passa pel seu millor moment se’n va a viure amb la seva germana vídua (JoAnna Garcia Swisher) i la seva neboda. Un cop allà, veurà caure un meteorit i se li apareixerà un ésser celestial anomenat Yvette (Cristela Alonzo) que li encarrega una missió: salvar el món. Per fer-jo haurà de reclutar 35 persones de moral intatxable que siguin capaços de restaurant la sagrada balança.

Michele Fazekas i Tara Butters són les creadores d’aquest drama amb tocs de comèdia.

Alex Inc.

Alex Inc.

Zach Braff (Scrubs) és el creador, productor i protagonista d’aquesta comèdia centrada en l’Alex Schuman, un entusiasta periodista que vol deixar la feina i arrancar una nova companyia dedicada a produir un nou podcast. Però fundar una nova empresa i trobar gent que cregui en la seva idea serà tota una odissea. La seva dona Rooni (Tiya Sircar) i els seus dos fills l’ajudaran en el procés, tot i que no sempre entenguin les seves decisions. “Alex Inc” s’inspira en el podcast real StartUp.

Roseanne

La ABC també ha anunciat pel 2018 el retorn d’una de les sèries mítiques dels 80, “Roseanne“. La parella formada per Roseanne (Roseanne Barr) i Dan Conner (John Goodman), els seus fills Darlene (Sara Gilbert), D.J. (Michael Fishman) i Becky (Alicia Goranson) i la tieta Jackie (Laurie Metcalf) tornaran a la petita pantalla l’any vinent.

De moment la cadena encara no ha emès imatges del retorn, però si un recopilatori dels episodis de l’anterior tanda per anar fent memòria i generar expectatives.

Inhumans

Inhumans

Tampoc han deixat veure encara gaire d’una altra aposta forta de la temporada, “Marvel’s Inhumans“. La sèrie encaixarà dins dels plans de les diverses adaptacions de l’univers Marvel al cine i televisió, i ens presentarà aquesta raça de superhumans que Stan Lee i Jack Kirby van idear al 1965. Els seus protagonistes són Black Bolt (Anson Mount) qui no parla perquè la més mínima ona sonora de la seva veu podria causar gran destrucció, Medusa (Serinda Swan) la reina dels Inhumans i veu de Bolt, la seva germana Crystal (Isabelle Cornish) capaç de manipular els elements, Maximus (Iwan Rheon) amb una intel.ligència superhumana, Gorgon (Eme Ikwuakor) i Karnak (Ken Leung) expert en les arts marcials i en trobar el punt feble dels seus oponents.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X