En els upfronts de la NBC ens trobem amb vuit noves sèries, cinc drames i tres comèdies, que se sumen a una proposta de cadena que ja és prou forta i que aposta per la producció pròpia.

Renovades:

 • “The Blacklist” (Temporada 5)
 • “Blindspot” (Temporada 3)
 • “Law & Order: SVU” (Temporada 19)
 • “Shades of Blue” (Temporada 3)
 • “Taken” (Temporada 2)
 • “Superstore” (Temporada 3)
 • “Timeless” (cancel·lada però recuperada al moment amb mitja temporada) (Temporada 2)
 • “Chicago Fire” (Temporada 6)
 • “Chicago Med” (Temporada 3 – mitja temporada)
 • “Chicago PD” (Temporada 5)
 • “The Good Place” (Temporada 2)
 • “This is us” (Temporada 2)
 • “Great News” (Temporada 2)

Cancel·lades: “Aquarius”, “Patient Zero”, “Powerless”, “The Blacklist: Redemption”, “Grimm”. “Chicago Justice” encara no se sap.

Drames

The Brave

The Brave

“The brave” és un drama d’espionatge bèl·lic. D’una banda, Patricia Campbell (Anne Heche), directora de la DIA, i el seu equip d’analistes que treballen amb les tecnologies més avançades des de la base a Washington.De l’altra, l’equip d’elit encapçalat per Adam Dalton (Mike Vogel), on els membres dediquen els seus dies a salvar vides innocents pels llocs més complicats del món.

La sèrie creada per Dean Georgaris i Avi Nir (“Homeland”) compta en el repartiment, a més d’Anne Heche, amb Mike Vogel, Sofia Pernas, Tate Ellington, Natacha Karam, Demetrius Grosse, Noah Mills i Hadi Tabbal. En resum un drama militar per a l’NBC i que ocuparà els dilluns després de “The voice”.

Good Girls

Good girls

Tres mares cansades de fer miracles per arribar a final de mes decideixen robar el supermercat local a punta de pistola (de mentida), però la cosa es complica quan l’encarregat veu a una d’elles i el botí és més gran del que esperaven.

Jenna Bans ( “The Family”, “Scandal”) està al darrere d’aquest “dramèdia” protagonitzat per Retta, Mae Whitman, Ren Wilson, Manny Montana, Lidya Jewett, Izzy Stannard i Matthew Lillard. Un projecte qualificat com “Thelma & Louise” meets “Breaking Bad”, ja veurem.

Law & Order True Crime: The Menendez Murders

Law & Order True Crime: The Menendez Murders

Una nova sèrie per a la franquícia de “Ley y orden” que s’apropa a un gènere que s’ha posat de moda darrerament, el true crime, els casos reals. Concretament s’endinsarà en un dels casos més sonats dels anys vuitanta: l’assassinat dels Menendez per part dels seus fills. Edie Falco encapçala aquesta minisèrie de vuit episodis amb Rene Balcer de responsable a la part de la història. Un dels casos més mediàtics que es recorden en la història de Los Angeles, seguint l’estel·la de sèries com “American Crime Story” o “American Crime”. Probablement primer lliurament d’una nova antologia de la NBC.

Reverie

Reverie

Una antiga negociadora d’ostatges es dedica a rescatar persones normals perdudes en un programa de realitat virtual on els seus somnis es fan realitat. La sèrie creada per Mickey Fisher (“Extant”) amb el pilot dirigit per Jaume Collet-Serra. Sarah Shahi dóna vida a aquesta negociadora i comparteix repartiment amb Dennis Haysbert, Jessica Lu, Sendhil Ramamurthy i Kathryn Morris. Una proposta un mica nova introduint el tema de la realitat virtual.

Rise

Rise

Basada en una història real “Rise” se centra en un professor d’institut s’entesta a donar-li nova vida al departament de teatre del centre que revoluciona a la ciutat sencera. Un drama basat en la història del professor Lou Volpe, la qual és relatada en l’obra homònima de Michal Sokolove. Josh Radnor torna a una sèrie després de “Cómo conocí a vuestra madre”, però compartint cartell amb Auli’i Cravalho ( “Vaiana”) en una sèrie signada per Jason Katims (“Friday Night Lights”).

Comèdies

AP BIO

AP BIO

Jack perd la feina dels seus somnis i acaba treballant com a professor de classes avançades de Biologia a l’institut. No té massa idea de la matèria que hauria de donar però de sobte se n’adona que té a la seva disposició un grup d’alumnes del quadre d’honor. Mike O’Brien (“Saturday Night Live”) escriu aquesta sitcom protagonitzada per Glenn Howerton i Patton Oswalt.

Champions

Champions

Vince és l’amo d’un gimnàs que viu sense ambició i amb l’idiota del seu germà petit. La seva vida canviarà quan un antic amor d’institut deixa a la seva porta al seu fill adolescent. Anders Holm, Andy Favreau i JJ Totah són els tres protagonistes d’aquesta comèdia escrita a quatre mans per Mindy Kaling i Charlie Grandy. Un “pare per sorpresa” per a Mindy Kaling després de la fi de “The Mindy Project”.

Will & Grace

Will & Grace

“Will & Grace” tornaran amb dotze episodis per ocupar-se dels dijous de tardor compartint amb una de les últimes joies de la graella, “This is us”. Déu anys després la sèrie torna i no calen sinopsis. L’equip original es torna a reunir tant davant com rere les càmeres: Max Mutchnick i David Kohan al guió; Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes i Megan Mullally davant de la càmera.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X