Des que va marxar a Los Angeles, tothom es pregunta què se n’ha fet d’aquella noia que cantava “Cigarettes” amb veu de conte de fades i convertia “Girls just want to have fun” de Cyndi Lauper en una mena d’encanteri folk. Llavors era 2008 i Lourdes Hernández debutava amb “I love your glasses”, però després vindrien “Fuerteventura” (2012) i “Agent Cooper” (2014), amb un so cada vegada més allunyat del folk i més proper a un pop ple de glamur. Diuen que per crear abans cal viure, i a això és al que s’ha dedicat durant aquest temps la cantant madrilenya en la seva nova vida als Estats Units.

El dijous 25 de maig, a la sala Barts i dins del Guitar BCN 2017, serà l’oportunitat d’escoltar, en directe, el seu últim disc, “Karaoke”, que segons diuen en nota de premsa surt de la inclinació que la pròpia Lourdes ha sentit sempre per fer versions de cançons i que aquesta vegada s’ha materialitzat en l’estudi costat de l’equip artístic encarregat de produir i gravar aquest treball i que formen Aaron Leigh, Brian Hunt, David Greenbaum, Juan Diego Gosalvez i Zach Leigh.


“Quan em vaig mudar a LA, vaig descobrir un lloc anomenat Smog Cutters a Filipí Town, un dive bar amb Karaoke en què em sentia molt còmoda”, explica la mateixa Lourdes. “Allà anava totes les setmanes sola o amb amics, a cantar power ballads dels 80’s i 90’s que m’omplien el cor d’emocions exagerades i temps d’altres dècades que jo no havia viscut però em pertanyien, paradoxalment, molt fort ( “Take my breath away “,” i’ll stand by you “,” Do not You Want em baby “…) en aquest disc s’ajunten aquesta nena atrapada en quatre acords de guitarra i aquesta dona abnegada a les seves performances en karaokes”.

“Karaoke” estarà disponible el 17 de maig a totes les plataformes digitals, i també en LP de 10 polzades, del qual s’està realitzant una acurada edició limitada en vinil de color rosa amb vuit versions de clàssics del pop de totes les èpoques, com “Do not You Want Me” de The Human League, “It’s a Heartache” de Bonnie Tyler,”I Wanna Know What Love Is” de Foreigner, “Do You Really Want To Hurt Me” de Culture Club o “Shout” de Tears for Fears. Si voleu un tast: ‘I Want To Break Free’, el primer single de ‘Karaoke’ i un bon plat d’espaguettis.

 

 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X