Superbarna
6Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Plaça de Catalunya. És un ocell? És un avió? No, és la nova superheroïna autòctona … SUPERBARNA en lluita contra la injustícia i la premsa groga.

Perquè com sap tot superheroi que aprecii la norma establerta pel bullpen de Marvel, un gran poder té com a condemna una gran responsabilitat. Ejem, vull dir que un bon superheroi ha de tenir una doble identitat anònima, sobre tot quan la seva segona identitat es del sexe contrari.

I és que el nostre protagonista aconsegueix els seus superpoders per un accident elèctric, mentre estava dissenyant una superheroïna per ordinador, com tot friki ha somniat sempre. I quan es converteix en l’objecte dels seus somnis, resulta que ell mateix canvia de sexe.

La ironia i la constant referència a les grans sèries d’herois Marvel és el modus en que es va desgranant la trama del còmic, sempre en un to burleta i desvergonyit que t’aixeca un somriure maligne mentre es va llegint la història.

El autor, Toni Kudo, porta temps mantenint el seu personatge a traves de la seva web, això dona un aspecte actual i polit al còmic. De dibuix senzill però molt detallista, com era d’esperar d’un còmic que identifica el seu protagonista amb una gran ciutat que ens es propera. Era obligat dibuixar amb molta fidelitat i elegància l’entorn, que és la motivació inicial per la qual el public es pot sentir impulsat a llegir el còmic.

"Superbarna"de Toni Kudo

La historia es divertida, inclou els clixés mes habituals del ram: Doble identitat, conflicte amb la premsa, enemics irreconciliables, acció i un conflicte personal entre el protagonista de diari i el superheroi en acció.

L’única pega que li podem trobar es la sensació de deja vu que arrossega tota la història des de portada, però les velles histories sempre ens porten vells records i velles sensacions i la nostàlgia sempre resulta un motiu poderós per esperar noves aventures.Editorial: LetraBlanka
Web editorial
Pàgines: 64
Preu: 6 €
Guió: Toni Kudo
Dibuix: Toni Kudo
Format: 17x24cm. Rústica, color
ISBN: 978-84-942989-6-7


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies