El pròxim 6 de maig arriba un dels concerts més esperats de la temporada, la visita de Future Islands, la banda de synth pop de Baltimore. El grup format per Samuel T. Herring a la veu, William Cashion al baix elèctric i Gerrit Welmers als teclats, amb l’aportació de Michael Lowry a la bateria als directes, presenten el seu cinquè disc, “The Far Field” (4AD/Popstock, 2017), amb el que aposten per donar continuïtat al seu anterior treball, “Singles” (4AD/Popstock, 2014), el disc que els catapultà a la fama.

The Far Field” potser no sigui una col·lecció de temes tan rodons com els de “Singles”, ni compti amb un hit tan incontestable com “Seasons (Waiting On You)”, però torna a oferir un conjunt de cançons captivadores, 12 temes que parlen del sentiment de soledat, de la dificultat de comunicar-se amb els demés i de l’aïllament i on destaquen peces com “Cave”, “Time on her side”, l’aparició de Debbie Harry a “Shadows” i sobretot el primer single, “Ran” que conecta amb el bo i millor del disc anterior. En un estil que ja han fet el seu nínxol musical, i la seductora veu crooner de Herring, el seu és la modernització als temps actuals del synth-pop dels 80.

Relats amargs escrits des del cor, no des de lo racional, que creixen en un gran directe, en el que Herring, amb el seu enorme carisma, la seva melodramàtica veu i els seus moviments espasmòdics, impregna totes les cançons del grup d’una grapa inimitable i transmet la seva energia vital i artística.

Sens dubte, Future Islands posaran tot de la seva part per a que el seu concert a Razzmatazz sigui una gran festa on no quedi cap sentiment per expressar i on tot el públic gaudeixi amb la seva entusiasta música.Quan: 6 de Maig
On: Razzmatazz
Preu: 25€
Comprar entrades

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies