El bebé jefazo
7Valoració
Puntuació dels lectors: (2 Vots)
8.3

Per a Tim Templeton, la seva vida és perfecta gràcies al triangle que formen amb la seva mare i el seu pare. Però tot canvia quan ha de fer lloc a un nou bebè amb vestit i maletí que és el que sembla: un “bebé jefazo”. 

Sincerament, tal com està la cartellera actual de pel·lícules d’acció real, l’animació és l’únic lloc en el qual una ànima cinèfila perduda pot trobar idees bones i originals. Seran millors o pitjors però, com a mínim, són diferents. Encara seguint els patrons arquetípics amb els que compta qualsevol guió comercial, ara mateix l’animació és l’únic camp que segueix a resguard de refregits i de les poques ganes d’innovar i arriscar-se. Fins i tot les sagues amb infinites seqüeles segueixen tenint plantejaments episòdics únics.

Dit això, la idea d’El bebé jefazo és, com a mínim, original i diferent de qualsevol cosa que hàgim vist. A nivell cinematogràfic no té punt de comparació amb una producció de Pixar, per exemple. Però si el que s’intenta és plantejar alguna cosa que cridi l’atenció i mantingui enganxat a l’espectador durant una hora i mitja d’entretingut i plaent metratge, en aquest film s’ha aconseguit amb escreix.

El bebe jefazo

Desgraciadament, en aquesta crítica no podrem comentar al cast original de veus, ja que la versió visualitzada va ser l’espanyola. Tot i així, l’home seleccionat per assumir el paper d’Alec Baldwin, José Coronado, fa un molt bon treball com a veu del titular de la pel·lícula. El seu doblatge aporta una gran personalitat en la veu que, comparant ni que sigui amb els tràilers, és gairebé major que la de l’original. Sense més veus que ens sonin de la imatge real, la resta de ja coneguts dobladors fan un molt bon treball, sempre superant les versions americanes.

En resum, El bebé jefazo és una pel·lícula simpàtica, original i, fins i tot, emotiva. No és del millor del cinema d’animació, però és un bocí d’aire fresc i una mostra més de com aquest art cinematogràfic que es considera inferior va, en realitat, diversos passos per davant de la imatge real. Esperem no haver de recórrer sempre a l’animació per poder gaudir de bon cinema innovador.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies